FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECES

Doliu la echipa națională: a murit bucătarul care a fost două decenii alături de „tricolori”

Yalcin Cadîr a fost bucătarul primei reprezentative până în 2016 / Sursă foto: frf.ro
Yalcin Cadîr a fost bucătarul primei reprezentative până în 2016 / Sursă foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 11:36 / Actualizat luni, 16 august 2021 12:27

Yalcin Cadîr, cel care a fost bucătarul echipei naționale de fotbal a României timp de 20 de ani, a încetat din viață la vârsta de 53 de ani.

De oricine turc, Yalcin Cadîr a fost bucătarul primei reprezentative până în 2016, când a fost înlocuit cu Chef Cezar Munteanu.

„Federația Română de Fotbal, întreg staff-ul și jucătorii echipei naționale de fotbal a României regretă dispariția, la vârsta de 53 ani, a lui Yalcin Cadîr. 

Timp de mai bine de două decenii acesta a fost bucătarul echipei naționale de fotbal, iar de la inaugurarea Centrului Național de Fotbal Mogoșoaia a fost bucătar-șef la restaurantul din incinta bazei de pregătire. Condoleanțe familiei și celor dragi!”, se arată în comunicatul emis în această dimineață de FRF. 

Anghel Iordănescu l-a umilit

Yalcin Cadâr a trăit un moment umilitor în timpului ultimului mandat al lui Anghel Iordănescu. 

Înaintea plecării într-un cantonament din Italia, pe lista inițială se afla și bucătarul naționalei, Yalcin Cadîr, care n-a mai făcut însă deplasarea în Peninsulă. 

Povestea la acel moment un insider de la lot: „Yalcin al meu era cu bagajele făcute, pregătit pentru deplasare și s-a blocat când a auzit că nu mai e nevoie să meragă. I s-a explicat atât: «Iordănescu a spus că n-are nevoie de tine»”. Practic, tot meniul respectiv din Italia a fost pe mâna personalului de la hotelul din St. Vincent, monitorizat de doctorul Laurențiu Oproiu.

Dumnezeu să-l odhnească în pace!

VIDEO Mirel Rădoi, despre tragedia suferită în familie: „Nu știa nimeni ca voiam să renunț”

Citește și alte știri de actualitate: 

Legendarul Gerd Muller a murit, la 75 de ani! Pierdere uriașă pentru lumea fotbalului

Șef nou la departamentul sport de la TVR: „Îmi propun să readuc strălucirea pe care postul o merită”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează