FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Un fost internațional se revoltă după prestațiile României: „Umilințele astea nu sunt o surpriză! Ăștia suntem, cu ăștia defilăm”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 17:45 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 20:50

Dorin Goian (39 de ani), fost internațional, a comentat situația naționalei României și a analizat înfrângerile cu Islanda (1-2 în barajul pentru EURO 2020) și cu Norvegia (0-4 în Liga Națiunilor).

Fostul fundaș a declarat că nu este surprins de înfrângerile naționalei lui Mirel Rădoi și a spus că acestea sunt rezultatele faptului că jucătorii români nu evoluează în străinătate, iar nivelul Ligii 1 este unul scăzut.

„Nu e niciun fel de surpriză. Nu vedeți cum ne prezentăm? Campionatul este slab, iar jucătorii nu evoluează la echipele din afară. Vreți să jucăm ca Franța? E imposibil, ne îmbătăm cu apă rece. Culegem roadele a tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani. Nu s-a investit!

Și în perioada mea au fost momente mai puțin bune. Când România pierde, criticile vin din orice direcție. Noi, românii, la asta ne pricepem. Sunt sigur că vom aborda cu mai mare încredere meciul cu Austria. Ăștia suntem, cu ăștia defilăm. Pentru orice calificare trebuie să ne bucurăm maxim. Trebuie să fie o mare sărbătoare, raportat la ce vremuri trăim”, a declarat Dorin Goian pentru Realitatea Sportivă.

VIDEO Totul despre România - Austria. „Tricolorii” au nevoie de victorie în Liga Națiunilor

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Mihai Stoichiță contraatacă, după ce s-a sugerat că el ar face convocările la națională + Ce i-a transmis lui Mirel Rădoi: „Să rețină un singur lucru”

Cornel Dinu dă de pământ cu doi fotbaliști ai „naționalei” după dezastrul din Norvegia: „Să nu-l pui să închidă nici o ușă de bancă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1694034334149732
Florin Gugulica  •  12 Octombrie 2020, 18:18

OLAROIU DAN PETRESCU HAGI VREM ADEVARATI CUNASCOTORI DE FOTBAL NU NECALIFICATI ACUMA CE PETARDA VA MAI INTRA SELECTIONER DOMNULE BURLEANU VA CONSIDER VINOVAT PENTRU FAPTUL CA ATI PROMOVAT UN ANTRENOR FARA EXPERIENTA UN DEBUTANT ESTE INTERZIS SA VA BATETI JOC DE NATIONALA RUSINE DOMNULE BURLEANU

Vezi toate comentariile (1)
Comentează