FOTBAL  »  NATIONALA  »  CLUJ ARENA

Dorinel Munteanu: "Aş vrea să mi se organizeze meciul de retragere la Cluj"

Dorinel Munteanu, pe cînd evolua la echipa națională
Dorinel Munteanu, pe cînd evolua la echipa națională

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 iulie 2011 16:23

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, că ar fi foarte bucuros dacă i s-ar organiza un meci de retragere pe noua Cluj Arena

"Nu am auzit nimic oficial, m-a sunat un prieten din Cluj care mi-a spus că este posibil ca noul stadion din Cluj să fie inaugurat cu un meci care să însemne partida mea de retragere. Dacă ar fi aşa, aş fi foarte bucuros, cred că s-ar recunoaşte ceea ce am făcut pentru echipa naţională. Aş fi foarte fericit să joc din nou alături de Hagi, Popescu şi de ceilalţi jucători din generaţia mea. Cred că, dacă ne-am pregăti vreo 4-5 luni, le-am putea face faţă celor din actuala generaţie", a spus Munteanu, cel care deţine recordul de selecţii la echipa naţională, informează Mediafax.

Tehnicianul Oţelului a comentat şi prestaţia celor două echipe care au jucat în Europa League. "Gazul a făcut un meci foarte bun. Trebuie însă să aibă mare grijă în retur, cunosc Mainz, este o echipă care joacă foarte bine pe contraatac. Aşa a cîştigat foarte multe puncte în campionat în sezonul trecut. De Dinamo spun doar că este ca valoare peste formaţia din Croaţia şi depinde doar de ea dacă se va califica sau nu. Eu spun că are şanse mari", a declarat Munteanu.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează