FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - CROAȚIA U21 0-0

VIDEO Dragoș Albu, discurs dur la finalul jocului cu Croația: „Trebuie să băgăm capul în pământ”

Foto: Dragoș Albu
Foto: Dragoș Albu

Articol de , - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 12:50 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 16:15

România a remizat 0-0 cu Croația în ultima partidă din grupa B a Campionatului European U21. La finalul partidei, craioveanul Dragoș Albu (22 de ani) a avut un discurs dur la adresa prestației de la acest turneu.

Acesta a recunoscut că generația lui nu s-a ridicat la nivelul așteptat de public și că rezultatele slabe au pus o presiune în plus pe echipă.

VIDEO. Dragoș Albu: „Lumea va spune că suntem o generație ratată”

„Tot ce trebuie să învățăm este că trebuie să băgăm capul în pământ după ce am făcut și când vom veni la echipa națională să luptăm mai mult. Nu am cum să fiu mândru, n-am reușit să ne ridicăm la nivelul așteptărilor! 

N-am putut juca în echipă atât de bine pe cât ne-am fi dorit. Ținând cont că n-am realizat ceea ce a făcut generația din 2019, lumea va spune că suntem o generație ratată. Cred că avem talent, dar trebuie să muncim mai mult. N-au fost conflicte între noi, dar faptul că nu am avut rezultate ne-a apăsat foarte rău”, a spus Dragoș Albu.

VIDEO. Helmuth Duckadam: „Discutați asta cu Emil Săndoi”

La finalul partidei cu Croația, Helmuth Duckadam a explicat faptul că România are nevoie de un altfel de selecționer, care să fie mai respectat.

„Nu vreau să fiu prea critic, dar azi am întâlnit o echipă pe care puteam să o batem. N-a fost superioară tehnic, tactic. Păcat că n-am avut curaj. Din nou, Târnovanu a fost cel mai bun. 

M-a dezamăgit Țicu, mi s-a părut apatic. Despre schimbarea lui Miculescu ce aș putea să spun? Ar trebui să îl întrebăm pe domnul Săndoi. Ăsta e nivelul, avem jucători foarte valoroși pe care vrem să luăm mulți bani. Când jucăm în cupele europene, atunci vedem adevărata valoare. 

Eu sunt amic cu Săndoi, dar cred că la echipa națională ar trebui un antrenor mai respectat din punct de vedere tactic. Azi am văzut jucători total nemulțumiți, își reproșau unii altora”, a spus Hemuth Duckdam.

Citește și alte știri:

S-a luat de Șucu în direct la TV: „Becali te face în ultimul hal și tu nu zici nimic?! Ți-e frică de el?”

Ups! Mutu îl aștepta la Rapid, el a făcut vizita medicală în altă parte: „Înapoi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează