FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Duelul cu grecii a început deja » Dimitris Salpingidis: "Vă batem!". Răzvan Raţ: "Mai vedem"

Salpingidis ne-a înscris un gol la baraj
Salpingidis ne-a înscris un gol la baraj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 septembrie 2014 21:35

Răzvan Raţ, 33 ani, a vorbit în presa elenă despre confruntarea de la Atena. Fundaşul lui PAOK a relatat o discuţie pe care a purtat-o înaintea reunirii lotulurilor cu Dimitris Salpingidis, atacantul grecilor şi coleg cu el la echipa din Salonic.

"Bineînţeles că am discutat cu cei de la club despre meciul de duminică. Sînt convinşi că se vor impune, în special Salpingidis. I-am spus că e foarte bine că sînt încrezători, factorul psihologic e important, însă se poate transforma şi într-un dezavantaj. Cît despre recorduri, e greu să-l bat pe Dorinel Munteanu la numărul de meciuri, dar am decis să încerc!", a spus Raţ.

În prezent, fundaşul lateral mai are nevoie de 3 selecţii pentru a atinge borna 100, la care au ajuns, pînă acum, doar Munteanu (134), Hagi (124), Popescu (116) şi Boloni (102).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dynamovist
dynamovist  •  04 Septembrie 2014, 00:31

Cu Rat titular, Salpingidis are dreptate.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Septembrie 2014, 10:47

"... Cît despre recorduri, e greu să-l bat pe Dorinel Munteanu la numărul de meciuri, dar am decis să încerc!", a spus Raţ. __ >>00)) asta n-o mai cred. cel mult il va depasi pe loti boloni.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Septembrie 2014, 10:44

dupa cum spuneam si in alta parte, salpingidis are dreptate sa fie optimist. prin prisma loturilor, a locurilor din clasamentul FIFA, a experientei, a calitatii de gazda si tinand cont ca grecia a fost la un pas de a deveni sfert finalista la CM, chiar in acest an, desigur ca Ellas are prima sansa. dar, intotdeauna, la fotbal balonul e rotund..) dar si rat are dreptul sa spere. la urma urmei speranta moare ultima, e longeviva..)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează