FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U21 0-3

Dulca dă vina pe aria de selecție după 0-3 cu Danemarca: "Ăștia sîntem, este greu!"

Articol de - Publicat vineri, 13 noiembrie 2015 22:11

 Cristi Dulca, antrenorul naționalei de tineret a României, a vorbit despre meciul cu Danemarca, 0-3.

"Am întîlnit o echipă foarte puternică. Știam că este bine pregătită fizic și tehnico-tactic. Nu am pierdut războiul, ci doar o luptă. Ne vom revanșa în meciul cu Țara Galilor.

După acest meci nu sînt multe de zic. Mă nemulțumește jocul în sine, pentru că s-au făcut multe greșeli. Ne-am propus să facem pressing agresiv, dar nu am reușit să cîștigăm duelurile cu adversarii. După ce a intrat Ioniță ne-am trezit și am avut ocazii de gol.

Obiectivul nostru este să ne calificăm la Euro. Azi am arătat multe calități, dar și carențe. Ăștia sîntem. Ne lipsesc vîrfurile și trebuie să ne bazăm pe Tudorie și Pușcaș, care nu prea joacă. În toată Liga 1 este un sigur fundaș stînga. Este greu de făcut selecția", a declarat Dulca.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
812031735500378
Ddanny Ddanny  •  14 Noiembrie 2015, 11:44

pai daca baga pe spaga ..normal ca nu merge echipa...jucatori ar fi si de la viitoru...dinamo...etc...numai ca nu ii ia..e un *** si dulca asta..ba da unu care sa selectiuoneze pe bune ..nu axista si pe la noi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alin75pas
alin75pas  •  14 Noiembrie 2015, 09:56

Baiatul a fost selectionat sa aiba si el ceva meciuri jucate, pt ca la club nu prinde nici ca rezerva echipa , dara sa mai si joace....

427951077389201
Mihai Tanase  •  14 Noiembrie 2015, 08:31

Dulca ne minte si se minte .Sunt multi jucatori buni pe carew nu ia selectionat si nu numai de la Hagi , cu care sa pare ca are un conflict personal .c=Cred ca ar trebui cautat in vremea cand erau amandoi la lot , desi Duinca a fos meteoric pe acolo .Poate sa spuna cineva cine si pe ce baza il selectioneaza pe baiatul lui Dunca la un lot de junioriri , el fiind in Anglia unde nu cred ca se duce cineva sa-l vada si nu stie nimeni daca joaca ?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează