FOTBAL  »  NATIONALA  »  PROBLEME NAŢIONALĂ

Dumitru Dragomir a aruncat bomba, tricolorii au chefuit toată noaptea după 0-4 cu Olanda": "Torje, Tamaş şi Chipciu au băut pînă la 7 dimineaţa!"

Articol de - Publicat joi, 28 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 martie 2013 00:25

Şeful LPF a spus aseară la Realitatea TV că nu e vorba doar de ce trei jucători, pe care i-a confirmat la întrebările jurnaliştilor, dar a păstrat tăcerea asupra celorlalţi. Mutu ar fi părăsit "grupul vesel", iar sursele Gazetei confirmă că atacantul a petrecut cu alcool, pînă în zori, alături de soţia lui, Consuelo!

Aşteptînd parcă sosirea în ţară a echipei naţionale, Dumitru Dragomir a refuzat să comenteze, pînă aseară, informaţiile privind un conflict între Mutu şi selecţioner. Invitat la emisiunea "Jocuri de Putere", a explodat la ceas de noapte: "Mai mulţi fotbalişti au chefuit în Amsterdam după partida cu Olanda! Unii n-au ajuns în hotel nici pînă la 7 dimineaţa!". Ulterior, a aruncat şi cîteva nume: Tamaş, Torje şi Chipciu, "dar au fost mai mulţi!"

"Sandu nu cred că ştie"

Bomba lui Dragomir a continuat, şeful Ligii găsind imediat vinovaţii: "Şi-au înecat amarul în băutură, dar ei n-au avut limite! Şi nici pe cineva care să-i oprească: staff-ul naţionalei e de vină. Poate aceste acte de indisciplină duc la lipsa de rezultate". Adversar declarat al lui Piţurcă în ultima vreme, Dragomir a mărturisit că informaţiile sale sînt veridice, provenind chiar de la un jucător al primei reprezentative, dar Mircea Sandu "nu cred că ştie, poate că află chiar acum". De ce spune Dragomir că a răbufnit abia aseară? "Dacă acum tragem semnalul de alarmă, atunci avem 60% şanse de calificare la Campionatul Mondial. Publicul trebuie să cunoască şi lucrurile rele, nu doar pe cele bune".

Mutu a băut separat!

Ofensiva lui Mitică nu l-a cuprins şi pe Mutu: "El a plecat, nu a stat cu ei", s-a rezumat să spună Dragomir. Sursele Gazetei completează însă tabloul bahic al "naţionalei" la Asterdam: Mutu s-a despărţit de petrecăreţi, dar nu s-a dus la hotel! În fapt, acesta ar fi continuat noaptea alăturia de soţia sa, Consuelo, şi un alt cuplu, în localul De Nachtwach situat în Piaţa Rembrandt din Amsterdam. A ajuns acolo la miezul nopţii, a stat pînă spre dimineaţă şi în tot acest timp a consumat alcool şi a fumat. În restaurant s-au aflat şi mai mulţi români care fuseseră la meci şi care l-au şi recunoscut pe atacantul lui Ajaccio!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (70)
cordeanu87
cordeanu87  •  28 Martie 2013, 21:55

In partida pierduta marti seara de nationala romaniei cu scorul de 4-0 impotriva reprezentativei tari lalelelor,selectionerul roman a decis sa ''odihneasca'' o mare parte dintre titulari in forma,in pofida infruntari ce va avea loc vineri 6 septembrie cu Ungaria. Acesta decizie este o urmare a cugetului de necontestat si de neegalat al selectionerului nostru Victorie Pierduta care a dovedit in mai multe randuri ca duelurile impotriva mecanicilor portocali nu conteaza pentru noi in economia calificari. :))

solox
solox  •  28 Martie 2013, 21:26
Postat de alexiss79 pe 28 Martie 2013, 18:02

pai nu?? tocmai ca TU nu condamni lucurile astea care au treaba cu indiferenta si respectul vizavi de cei pe care i-ai reprezentat rusinos in 90 de minute este tara asta unde este!!! inca odata: de ce nu fac jucatorii nemti, cehi, francezi etc...asa ceva??? Pentru ca aia au mentalitate comunista asai???

De unde stii tu ce fac jucatorii nemti, francezi, cehi, etc , beeii nea Cravata? Din presa cumva?

oldlion
oldlion  •  28 Martie 2013, 20:01
Postat de alexiss79 pe 28 Martie 2013, 18:02

pai nu?? tocmai ca TU nu condamni lucurile astea care au treaba cu indiferenta si respectul vizavi de cei pe care i-ai reprezentat rusinos in 90 de minute este tara asta unde este!!! inca odata: de ce nu fac jucatorii nemti, cehi, francezi etc...asa ceva??? Pentru ca aia au mentalitate comunista asai???

daca te intreaba cineva, si nemtii si francezii fac asa ceva. ti-as povestii ceva intamplari vesele cu aceste natiuni, da mi-e teama ca ma faci comunist

Vezi toate comentariile (70)
Comentează