FOTBAL  »  NATIONALA  »  CRITICĂ

Dumitru Dragomir critică tactica lui Iordănescu: "Pasăm numai în spate, nu am văzut așa ceva în viața mea" » Greșeala care îl dezavantajează pe Alibec

Foto: Raed Krishan (Como)
Foto: Raed Krishan (Como)

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2016 11:20

Dumitru Dragomir l-a criticat pe Anghel Iordănescu pentru tactica adoptată de când a preluat naționala și este sceptic în privința rezultatelor pe care le va obține naționala.

"Atâta timp cât fotbalul s-a politizat, Federația a fost numită politic, antrenorul numit politic și nu printr-o selecție naturală și în funcție de valoare, atunci nici rezultatele nu vor veni.

Noi am făcut rezultate numai pasând. Acum pasăm numai în spate, nu am văzut așa ceva în viața mea. N-am văzut niciun plus la nimeni. Eu nu sunt foarte optimist vis-a-vis de rezultatele viitoare așa grozave ale echipei naționale", a spus fostul președinte al LPF la televiziunea sportro.

Dragomir a vorbit și despre prestația lui Denis Alibec și este de părere că atacantul are nevoie de oameni care să-i ofere mingi în atac, pentru a da randament maxim.

"Alibec e cel mai bun vârf de atac din România. Când nu are jucători de pasă finală nu poate să-și arate valoarea. Îi lipsesc Sânmărtean și Budescu", a adăugat Dumitru Dragomir.

România și RD Congo au remizat, scor 1-1, într-un meci amical disputat la Como, în Italia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
visinu
visinu  •  26 Mai 2016, 23:30

Nu-i nimic, o sa tot pasam in spate pana cand o sa ajungem la poarta adversa inconjurand planeta. Luam adversarii prin surprindere si le dam gol venind prin spatele portii ca la hochei.

shark_34
shark_34  •  26 Mai 2016, 20:27
Postat de polistul68 pe 26 Mai 2016, 14:47

Oameni buni, nu-l agreez pe Iordanescu....dar ati vazut si aseara..efectiv nu avem cu cine juca. Singura sansa e sa stam inchisi si sa ciupim ceva pe contraatac sau la vre-o faza fixa....atit. trebuie sa ne asumam realitatea. Poate sa vina si Ancelotti, si Mourinho, si Fergusson, si Klopp....nu poate face nimic cu jucatorii astia.

aceeasi parere o am si eu.nu poti face din rahat bici si sa pocneasca!daca valoare nu e,poate avem ceva noroc si trecem de grupe.

9orthopaedic
9orthopaedic  •  26 Mai 2016, 16:05

iar sar *** antisteliste si pupatoare de moaste militiene , gen dragomir, cind buimacul le canta in struna... nu va e , mai , rusine? ne a scos stanciu din mandru rahat unde ne au bagat cu voiosie : gaman , sapunaru si petarda perfecta si nepieritoare rat ? maine militienii vor cere la nationala pe autonumitele coarde si pe omul cu oala de sarmale...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează