FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Dumitru Dragomir s-a enervat în direct la TV: „Bă, voi sunteți nebuni? Mircea Sandu trebuia să fie în fața lui Gică Hagi sau Mircea Lucescu”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 16:48

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a criticat Federația Română de Fotbal celebrele invitații de la tragerea la sorți a grupelor EURO 2020, din 30 noiembrie, care a avut loc la Romexpo.

Dragomir susține că FRF a greșit când nu i-a chemat pe Gică Hagi, Mircea Lucescu sau Victor Pițurcă și că trebuia să-l cheme, în primul rând, pe Mircea Sandu, fostul șef al FRF.

Mircea Sandu trebuia să fie pe primul loc. Acest EURO i se datorează lui, voi sunteți nebuni! Dacă nu era el prieten cu Platini și cu restul, nu aveam meciuri de turneul final. E artizanul acestui proiect. 

Hagi trebuia să fie al doilea. Apoi Mircea Lucescu, Gică Popescu și toți marii fotbaliști. Putea să fie și Dragomir chemat, că am fost 20 de ani vicepreșeinte la Federație. Bă, noi v-am făcut centrele de la Buftea și Mogoșoaia, care sunt de talie mondială, și voi nu ne invitați? Nu se poate așa. Sandu, timp de 25 de ani, a făcut centrele naționale de la Buftea și Mogoșoaia, dar și clădiri pentru Federație. Ce au făcut ăștia? Au făcut măcar o bază? 

La FRF sunt nulități puse politic, de servicii. Nu Burleanu trebuia să se ocupe de asta, dar și-a asumat vina. Nu doar el a greșit”, a declarat Dumitru Dragomir la TV Digi Sport.

Citește și:

Explicații în premieră, după 20 de ani! Cum a fost „zburat” Gică Hagi de la națională: „A țipat, a făcut urât la Mircea Sandu, iar el «l-a curățat»! Nu a contat rezultatul cu Slovenia”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
mishu_74
mishu_74  •  16 Decembrie 2019, 03:56

pai se poate ''Ba'', sa nu-i chemati voi pe nea Militzica Dragomir si pe Nashu Sandu? pai oameni santeti ''Ba''? adica artizanii lui ''sa ni se dea'' si a lui ''merge si-ashea'', parintii Cooperativei, groparii fotbalului romanesc, sa nu fie ei invitati sa-si moaie botu' prin gustari si sa dea si ei pe gat un spritzache la receptie acolo? ''Ba'' :))) nu va spala 10 Dambovitze de injuraturile lui nea Militzica Dragomir pt raul pe care ati cutezat sa i-l faceti

bazinga
bazinga  •  15 Decembrie 2019, 21:09

Dragomir si Sandu....groparii fotbalului romanesc!Incredibil,cat tupeu are militianul asta penal ,care e Dragomir...

st.il.
st.il.  •  15 Decembrie 2019, 21:03

ABSOLUT CORECT !...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează