FOTBAL  »  NATIONALA  »  OLANDA - ROMÂNIA, MARŢI, DE LA 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

După ce i-a mitraliat pe tricolori, Ilie Balaci i-a făcut echipa lui Piţi: "Aceştia sînt cei mai potriviţi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 martie 2013 21:42

Ilie Balaci a criticat dur jocul naţionalei din egalul cu Ungaria, 2-2, iar acum a alcătuit echipa pe care o consideră potrivită pentru duelul cu Olanda.

“Rămîn la convingerea că un cuplu format din Gardoş şi Chiricheş este cel mai potrivit în apărare. Tamaş să rămînă, dar în stînga îl prefer pe Raţ în locul lui Radu Ştefan, pentru că dacă pierdem sau facem egal este acelaşi lucru.

La mijloc cred că trebuie să rămînă Bourceanu şi Pintilii, apoi avansaţi să fie Chipciu, Tănase şi Maxim plus Mutu. Cred că aceştia ar fi cei mai potriviţi sau un Stancu în locul lui Mutu. Cu Olanda îţi trebuie un jucător de viteză, care nu e Mutu. Problema este în atac… important este să avem jucători de bandă, care să alerge, că în atac nu prea contează", a spus Ilie Balaci la Sport Total fm.

Echipa aleasă de Balaci: Tătăruşanu - Tamaş, Chiricheş, Gardoş, Raţ - Pintilii, Bourceanu - Chipciu, Tănase, Maxim - Mutu (Stancu)

Olanda - România se va juca marţi, de la 21:30, Tvr 1 şi liveTEXT pe GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
p0t
p0t  •  25 Martie 2013, 09:42

vad ca multi uita de torje,a facut saracul un meci slab si gata....torje a dat goluri in mai toate meciurile romaniei in care a jucat....cred ca merita un pic de incredere totusi...

bogdancmx
bogdancmx  •  25 Martie 2013, 07:45

Tatarusanu - Tamas(desi am indoieli ca v a face fata acestui meci), Gardos , Chiriches, St Radu - Bourceanu , Pintili - Ad Popa , Maxim (Mutu), Mutu(Chipciu) - Stancu(Rusescu) Asta este echipa care putea bate ungaria si care cred si sper la cel putin un egal in olanda !

lollol
lollol  •  25 Martie 2013, 01:04

tanase pe stanga si surdu in atac..! :))))))))

Vezi toate comentariile (51)
Comentează