FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCĂRI

Pe rând în cantonament » FC Argeș scapă de doi titulari ai lui CFR Cluj, convocați la națională

Mario Camora, în vișiniu // foto: Arhivă GSP
Mario Camora, în vișiniu // foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat duminica, 18 septembrie 2022 12:46 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2022 14:12

CFR Cluj dă 3 jucători la prima reprezentativă a României pentru meciurile din această lună, toți din compartimentul defensiv: Cristian Manea, Andrei Burcă și Mario Camora. Primii doi vor ajunge în cantonament încă de astăzi, astfel că nu vor juca în această etapă de SuperLigă.

Selecționerul Edi Iordănescu a anunțat lotul de 27 de jucători convocați pentru meciurile din Nations League din această lună, cu Finlanda (23 septembrie), respectiv Bosnia și Herțegovina (26 septembrie).

Printre jucătorii selecționați se numără 3 dintre titularii de la CFR Cluj, fundașul dreapta Cristi Manea, stoperul Andrei Burcă și fundașul stânga Mario Camora.

Cum l-a pus Fatih Terim la punct pe Gică Hagi: „Le știi pe toate? Du-te să faci duș!” » Apoi l-a scos din echipă!
TURCIA
Cum l-a pus Fatih Terim la punct pe Gică Hagi: „Le știi pe toate? Du-te să faci duș!” » Apoi l-a scos din echipă!

Dan Petrescu nu se va putea baza pe Cristi Manea și Andrei Burcă cu FC Argeș

Aceștia vor veni pe rând în cantonamentul primei reprezentative: Burcă și Manea încă de astăzi, Mario Camora după meciul CFR-ului de luni seara, cu FC Argeș.

Duelul de la Pitești este programat luni, de la ora 20:30, și este de așteptat ca veteranul din apărarea lui CFR Cluj să fie titular. În schimb, Dan Petrescu nu-i va avea la dispoziție pe Burcă și Manea, lăsați să meargă încă de pe-acum la lot.

Nicolae Stanciu a ajuns în cantonamentul naționalei

Primul jucător de națională care a ajuns în cantonament este mijlocașul Nicolae Stanciu, care a sosit în țară încă de joi și s-a pregătit în două rânduri alături de preparatorii fizici Cristian Dragotă și Miodrag Todorov, potrivit frf.ro.

Rămâne de văzut dacă Stanciu va fi apt de joc pentru meciurile naționalei, întrucât a suferit de curând o accidentare la echipa de club, Wuhan Three Towns. În perioada următoare, mijlocașul în vârstă de 29 de ani va fi supus unor investigații medicale.

Mai multe știri despre echipa națională: 

De la presiune publică, Gigi Becali a trecut la laude pentru selecționer: „Tavi Popescu nu merita la națională. Dacă Edi îl lua, ieșeam să țip!”

FRF îi dă replica lui Mutu, după ce antrenorul a contestat convocările lui Edi Iordănescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  18 Septembrie 2022, 18:46

Bataie de joc ce face LPF,FRF si televiziunile care detin drepturile TV si programeaza meciurile...nu se stia ca o sa fie o actiune a echipei nationale ca sa fie programata si CFR astazi sa joace cu toti jucatorii cum face si FCSB?! Si sunt 2 titulari din aparare,conteaza enorm....daca patea asta FCSB tipa MM prin presa 2 saptamani sau nu lasa fotbalistii la nationala decat dupa meci...

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  18 Septembrie 2022, 17:48

FRF și LPF își bat joc de campionat !!! De ce sa nu joace la echipa lor niște jucători plătiti și cu forma sportivă de la club că doar nu este invers ,nu ??? Nu se putea că jucătorii să vina după meciul cu Argesul sau să se fi programat meciul mai repede ???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează