FOTBAL  »  NATIONALA  »  CORONAVIRUS

Echipa națională U17 lovită de coronavirus! „Tricolorii” trimiși acasă la doar 2 zile de la reunire

Echipa naționala U17 lovită de coronavirus
Echipa naționala U17 lovită de coronavirus

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2020 09:21 / Actualizat joi, 08 octombrie 2020 09:44

Federația Română de Fotbal anunță ieri că acțiunea naționalei Under 17, generația 2004, s-a încheiat după ce au fost depistate cazuri de Covid-19 printre jucătorii chemați la lot.

Naționala U17 a României trebuia să dispute o dublă amicală împotriva reprezentativei Bulgariei, în perioada 8-11 octombrie. După ce s-au reunit pe 5 octombrie, „tricolorii” trebuiau să plece ieri la Sliven, în Bulgaria, dar acțiunea a fost anulată după ce doi dintre jucătorii convocați au fost depistați pozitivi cu Covid-19.

O situație similară este și la naționala U19, care se află în cantonament la Snagov. După ce doi dintre jucători au prezentat simtome de coronavirus, atât ei cât și contacții lor direcți au fost izolați în camere separate până la efectuarea unor noi teste în această dimineață, fiind a treia testare de când „tricolorii” au ajuns la lot. La primele două testări toate rezultatele au fost negative.

Citește și alte știri despre naționala României: 

„Tricolorii” sunt încrezători înaintea duelului cu Islanda: „Suntem pregătiți pentru orice scenariu”

ISLANDA - ROMÂNIA. Avertisment de ultim moment pentru Mirel Rădoi: „Nu poți să faci experimente, e riscant!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează