FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - COLUMBIA

VIDEO Rămâne Edi Iordănescu și după Euro? „Am fost dezorientat și fără busolă! Eu mi-am îndeplinit obiectivul și nu am altul în contract!”

Edward Iordănescu FOTO: Ionuţ Iordache +22   FOTO
Edward Iordănescu FOTO: Ionuţ Iordache

Articol de , - Publicat luni, 25 martie 2024 17:22 / Actualizat luni, 25 martie 2024 18:37

Edi Iordănescu, selecționerul României, a vorbit despre viitorul său, contractul cu FRF urmând a se termina după EURO 2024.

  • Reporterul GSP Eduard Apostol și fotoreporterul Ionuț Iordache sunt la Madrid și transmit cele mai importante informații despre Columbia - România, pentru cititorii GSP.
  • România - Columbia, al doilea meci amical al naționalei din luna martie, are loc marți, de la ora 21:30. Va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Antena 1

Azi se împlinesc doi ani de la debutul lui Edi Iordănescu pe banca naționalei, 0-1 într-un amical cu Grecia. La conferința de presă susținută azi, selecționerul a vorbit despre viitorul său, fiind întrebat dacă rezultatele bune l-ar putea determina să-și prelungească înțelegerea cu FRF.

„Răzvan Marin spunea că jucătorii vor face tot posibilul să vă convingă să continuați și în campania viitoare alături de ei. E acest meci decisiv?” a fost întrebarea primită de Edi Iordănescu.

Un membru al Generației de Aur, opinie categorică în cazul lui Ianis Hagi: „Asta cred”
CONVOCARE
Un membru al Generației de Aur, opinie categorică în cazul lui Ianis Hagi: „Asta cred”

VIDEO. Edi Iordănescu încă nu a prelungit contractul cu FRF

„Să facă, da! Să facă! Este important ce fac jucătorii, ce acceptă și ce nu. La prima discuție a anului am vorbit despre ceea ce facem de acum înainte. Le-am zis că sunt un pic fără busolă, dezorientat.

Contractul meu spunea că obiectivul meu este să ne calificăm la Euro. Mi-am îndeplinit obiectivul și n-am altceva în contract. S-a prelungit, fără un obiectiv clar pentru Euro. Mi-am dorit să aflu ce-și doresc jucătorii, ce cred ei, la ce se gândesc.

După ce i-am ascultat pe reprezentanții grupului, m-am regăsit și eu în afirmațiile lor. Trebuie să ne pregătim cât mai bine pentru Euro, din absolut toate punctele de vedere și un prim obiectiv nu poate fi decât acela de a ieși din grupe. Apoi, ne reanalizăm busola!”, a declarat Edi Iordănescu.

VIDEO. Edi Iordănescu, la doi ani de la debutul la națională

„Cu siguranță, am un plus de experiență. Ne-am confruntat cu fel de fel de situații. Cunosc fiecare jucător pe teren și-n afara lui. Optimist am fost din primul moment, mi-am asumat un obiectiv după ani de secetă. Nu cred că m-ați văzut pesimist.

Stresat? Asta vine la pachet cu meseria asta, știam că așa e. Cea mai mare presiune pe care o resimt este cea pusă pe mine însumi. Vreau să fiu și mai bun, și mai competitiv, iar jucătorii să țină pasul cu mine”, a adăugat selecționerul.

Citește mai multe știri despre națională:

Edi Iordănescu l-a pus la punct pe Borza: „Să aleagă ce vrea să facă referitor la cariera sportivă”
ROMÂNIA
Edi Iordănescu l-a pus la punct pe Borza: „Să aleagă ce vrea să facă referitor la cariera sportivă”
Răspunsul lui Radu Drăgușin când a fost pus să aleagă între Islanda și Ucraina ca adversar după baraj: „Eu vreau să ies din grupe. «Foarfece» nu dau”
ROMÂNIA
Răspunsul lui Radu Drăgușin când a fost pus să aleagă între Islanda și Ucraina ca adversar după baraj: „Eu vreau să ies din grupe. «Foarfece» nu dau”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  25 Martie 2024, 18:12

Ce sa spun... Trebuia indeplinit la ultima Acum e tirziu, e cu noroc MAXIMA, tu, tot slabist esti si vei fi slugarnicule la oi si vagoane!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează