FOTBAL  »  NATIONALA  »  REACȚIE

L-a ofertat Burleanu pe Edi Iordănescu? Antrenorul a răspuns clar în această seară: „E totuși ceva care mă deranjează”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2021 18:22 / Actualizat marti, 23 noiembrie 2021 18:46

Plecat cu scandal de la FCSB, Edi Iordănescu (43 de ani) nu duce lipsă de oferte. Fostul antrenor de la echipe precum Pandurii, ȚSKA Sofia, Astra, CFR Cluj sau FCSB este o variantă pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi ca selecționer al României, dar spune că până acum a discutat doar despre posibilitatea de a ajunge la echipe din străinătate.

Fără să precizeze clar la cine se referă, Iordănescu jr. s-a arătat deranjat de insinuările că ar putea ajunge la echipa națională ca urmare a unui sprijin politic, datorită relațiilor lui Anghel Iordănescu, fost senator.

Dezbaterea zilei, 22 noiembrie » Cine va fi noul antrenor al echipei naționale? „Boloni și Dan Petrescu au foarte multe argumente” vs. „Edi Iordănescu e potrivit”
DEZBATEREA ZILEI
Dezbaterea zilei, 22 noiembrie » Cine va fi noul antrenor al echipei naționale? „Boloni și Dan Petrescu au foarte multe argumente” vs. „Edi Iordănescu e potrivit”

Edi Iordănescu spune că n-a fost ofertat pentru postul de selecționer

„Nu am discutat cu nimeni despre echipa naţională. Singurele discuţii pe care le-am avut după plecarea mea de la FCSB au fost în străinătate. Am fost contactat de agenţi, intermediari. Sunt ceva discuţii în desfăşurare. Vedem ce va urma.

E totuşi ceva ce mă deranjează. Nu este prima oară când se vorbeşte despre mine şi despre o eventuală susţinere politică pe care o am. E adevărat că tatăl meu a fost implicat, în trecut, în politică. Dar sunt mulţi ani de atunci şi nu am apelat niciodată la ajutor politic. Nici nu ştiu dacă l-aş fi primit. Am două motive pentru care nu am făcut asta. Sunt foarte stăpân pe munca mea şi, apoi, orgoliul meu a însemnat mereu o barieră.

Am luat-o de jos, de la Liga 3 și Liga 2 şi m-am chinuit. Nu mi-a fost uşor. Apoi la Liga 1 am luat echipe în condiţii foarte grele şi mi-am îndeplinit mereu obiectivele. Cu muncă şi sacrificii. Din acest motiv, prima persoană care va mai face afirmaţii neacoperite în spaţiul media despre o astfel de ipoteză, va trebui să probeze asta. 

Ştiu că trăim într-o ţară în care critica e sport naţional, dar deja e prea mult. Nu permit nimănui să îşi bată joc de munca mea”, a spus Edi Iordănescu, pentru as.ro.

VIDEO Cine va fi noul antrenor al echipei naționale?

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Cornel Dinu nu e de acord cu refuzul lui Hagi de a prelua „naționala”: „Acum e mai liniște în Dobrogea”

Se propune ca selecționer: „De ce n-aș putea fi eu? Mereu m-am simțit în stare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
189254898748309
Claude SH  •  24 Noiembrie 2021, 06:23
Postat de iung811 pe 23 Noiembrie 2021, 21:37

Iar a inceput sa planga bebelusul, dati-i o suzeta!!!

Edi Iordanescu e un antrenor foarte bun, e exigent și cred ca va face o selecție profesionista.

tegean
tegean  •  24 Noiembrie 2021, 00:48

Nici n-a plecat bine de la FCSB și am aflat că foncția (și salariul) de selecționer va fi propusă (în primul rând... și în ultimul ?) antrenorilor ,,liberi de contract” (una e clasamentul general al antrenorilor români și alta e al celor care-s slobozi de contract taman amu). Să mai zică cineva că Manitu (o variantă a lu ,,taman amu”) nu există ...

110597227707605
Reg Reg  •  23 Noiembrie 2021, 23:38

Baiatu lu tata plin de arfe. I a perfectionat arfele lu taicasu care nu a avut sansa lui de a se cizela un pic . De aici si numele lui cu "i"mare . Daca acest om ajunge la nationala e sfarsitul. Se vede ca are educatia de "general" post 89.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează