FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

Și-a anunțat retragerea, dar e propus pentru Euro 2024: „Prinde lotul lui Edi!”

Edward Iordănescu
Edward Iordănescu

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2024 09:04 / Actualizat joi, 07 martie 2024 10:32

Florin Gardoș (35 de ani), fost fundaș central al României cu 14 selecții pentru prima reprezentativă, îl vede pe Vlad Chiricheș (34 de ani), fostul său coechipier de la FCSB, o variantă pentru lotul României de la Campionatul European din Germania, chiar dacă stoperul roș-albaștrilor și-a anunțat retragerea la finalul sezonului și abia s-a refăcut după o accidentare dură.

Gardoș consideră că la echipa națională sunt doar doi fundași centrali „bătuți în cuie” (Andrei Burcă și Radu Drăgușin, cel mai probabil) și are încredere în Chiricheș că va putea prinde lotul României, dacă nu va suferi între timp o altă accidentare.

Simona Halep s-a întors în România: „Mouratoglou a făcut o greșeală pe care am plătit-o scump” + Cine e antrenorul despre care spune: „Mă ajută să-mi gestionez revenirea pe teren”
HALEP, VICTORIE LA TAS
Simona Halep s-a întors în România: „Mouratoglou a făcut o greșeală pe care am plătit-o scump” + Cine e antrenorul despre care spune: „Mă ajută să-mi gestionez revenirea pe teren”

Florin Gardoș crede în Vlad Chiricheș

„Sper că până la finalul campionatului să nu aibă nicio accidentare, pentru că sunt convins că ar prinde lotul pentru EURO. E un loc la fundaşi centrali. Sunt doi fundaşi centrali bătuţi în cuie, la al treilea şi al patrulea pot interveni schimbări”, a declarat Florin Gardoş, conform OrangeSport.ro.

Dublul campion al României cu FCSB consideră că introducerea lui Vlad Chiricheș, ultima dată pe teren cu UTA în august 2023 (2-1 pentru arădeni), în derby-ul cu Rapid ar fi o mare greșeală.

În contextul în care Siyabonga Ngezana este suspendat pentru cumulul de cartonașe galbene, Elias Charalambous are mari bătăi de cap legat de celălalt stoper pe care să îl utilizeze titular în derby-ul cu Rapid alături de Joyskim Dawa.

Avertismentul lui Florin Gardoș înainte de Rapid - FCSB

„Va fi probabil Lixandru, care a mai jucat în poziţia aia, sau Ovidiu Popescu. Nu cred că mai e un fundaş central valid. Mai e Chiri (n.r. - Vlad Chiricheş), care a revenit, dar ar fi o greşeală să-l expună aşa rapid”, a mai spus Florin Gardoş, potrivit sursei citate.

  • Rapid – FCSB, derby-ul rundei a 30-a, ultima din sezonul regular al Superligii, este programat sâmbătă, de la ora 20:00, și va fi redat live text de GSP.ro și transmis în direct de către Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Chiar dacă a subliniat că decizia de retragere a lui Vlad Chiricheș ar putea fi prematură, Florin Gardoș a menționat că își înțelege fostul coleg, deoarece a trecut și el prin momente similare la finalul carierei sale.

„A zis că vrea să se retragă şi eu înţeleg perfect situaţia, am trecut prin momente similiare şi mă bucur că n-a luat decizia asta, pentru că, spre deosebire de mine, el are mai multe lucruri de care să se lege.

Eu nu mai aveam de ce mă lega, nici de partea financiară, nici plăcerea de a juca, niciun club serios, nimic”, a adăugat Gardoș despre Chiricheș.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO GSP LIVE » Raul Rusescu nu are dubii cine îl poate înlocui pe Ngezana în derby-ul cu Rapid: „Dacă este apt Chiri, va juca titular”

Citește și:

Gică Popescu, despre problemele fiului său: „Se închide în el. Nu mai vorbește, e nervos”
FARUL
Gică Popescu, despre problemele fiului său: „Se închide în el. Nu mai vorbește, e nervos”
Real Madrid e în „sferturi”, dar cu câte emoții! Leipzig a avut o „transversală” în prelungiri
REAL MADRID - RB LEIPZIG 1-1
Real Madrid e în „sferturi”, dar cu câte emoții! Leipzig a avut o „transversală” în prelungiri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 Martie 2024, 13:27

Edy nu face selectia pe competente ...orice este posibil ...

bombon
bombon  •  07 Martie 2024, 12:55

Chiriches, Costica Stefanescu si Radu Nunweiller. Astia nu pot lipsi.

900cris
900cris  •  07 Martie 2024, 12:04

o petarda propune alta petarda la echipa nationala . fosilele au locul lor la muzeu si in istorie in rest ....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează