FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Edward Iordănescu amenință: „Dacă Gigi Becali mai face asta, special nu-l mai iau pe Tavi Popescu”

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2022 12:11 / Actualizat luni, 07 martie 2022 12:38

Octavian Popescu (19 ani) este cel mai în formă jucător al celor de la FCSB, iar Gigi Becali cere ca acesta să fie convocat de Edi Iordănescu la echipa națională de seniori.

După ce Octavian Popescu a marcat singurul gol al meciului dintre FCSB și FC Voluntari, Gigi Becali l-a elogiat pe Octavian Popescu și a cerut ca acesta să fie convocat de Iordănescu.

Gigi Becali pune presiune pe Edi Iordănescu: „Dacă nu-l convoacă pe Tavi Popescu, va claca la fel ca alții care au făcut împotriva mea. E ca Neymar și va fi peste Hagi, Dobrin și Balaci”
FCSB
Gigi Becali pune presiune pe Edi Iordănescu: „Dacă nu-l convoacă pe Tavi Popescu, va claca la fel ca alții care au făcut împotriva mea. E ca Neymar și va fi peste Hagi, Dobrin și Balaci”

Edward Iordănescu, deranjat de atitudinea lui Gigi Becali

Discursul patronului de la FCSB nu i-a picat bine selecționerului, care este deranjat de declarațiile omului de afaceri, mai ales că ia în calcul convocarea lui.

Surse GSP din cadrul Federației au transmis că Tavi Popescu e în vederile lui Iordănescu pentru convocarea la prima reprezentativă pentru partidele amicale cu Grecia (25 martie) și Israel (29 martie), dar atitudinea lui Becali ar putea schimba tot.

Selecționerul le-ar fi spus șefilor FRF că e mulțumit de evoluțiile sale și că ar vrea să-l convoace pentru a-i forța creșterea și integrarea, dar ar putea renunța la el din cauza patronului FCSB.

Iordănescu e gata să renunțe la Popescu dacă Gigi Becali continuă să pună presiune și insistă cu amenințările și șantajul în spațiul public, tocmai pentru a arata încă o dată ca nu se abate de la principiile sale. Așa cum s-a întâmplat și în mandatul de la FCSB când a demisionat în momentul în care Becali a început să se implice direct în planurile antrenorului.

Mirel Rădoi avea 58 de jucători convocaţi, iar lista mea A are 46 de jucători. Am creat şi o listă B, un fel de anticameră, care cuprinde jucători cu ştate mai vechi, cu istoric, dar ieşiţi din circuit, care nu s-au mai regăsit. Vedem care mai pot fi câştigaţi. Şi jucători tineri şi foarte tineri. Petrila sau Tavi Popescu, de exemplu, care vin tare din urmă şi încercăm să le grăbim procesul de dezvoltare
- Edi Iordănescu la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”

Ce a declarat azi Gigi Becali despre Octavian Popescu

Dacă Edi nu-l convoacă, înseamnă că habar nu are fotbal. E cel mai bun fotbalist din România. Nu-i iei mingea, driblează, pasează. E ca Neymar, se apropie de Neymar, când era la Barcelona. Poate chiar să-l depășească. Nu pierde mingea, intră, face, drege. 

Cum să te întrebi dacă nu-l ia? Dacă nu-l iei, cum să te mai califici? Uite, ăștia distrug... Dacă Tavi Popescu nu e convocat, înseamnă că nu știe fotbal sau are mintea întunecată. Astfel va claca precum alții care au făcut împotriva mea. Dumnezeu vede. Revenind la Tavi Popescu. E cel mai bun jucător român. Nu există jucător ca Tavi Popescu. E vreodată înlocuit? De ce? Pentru că el nu iese niciodată din joc. Când are mingea nu o pierde niciodată
Să mă ierte Hagi, dar Tavi o să-l depășească. Ce să vorbim despre Dobrin sau Balaci? Popescu e cel mai mare geniu din fotbalul românesc
- Gigi Becali la ProX

VIDEO Edi Iordănescu, detaliu neștiut despre numirea la națională: „Acum a fost prima dată când tata m-a trădat! S-a plasat de partea cealaltă a baricadei”

Citește și: 

Iordănescu, 24 de convocări preliminare pentru primele meciuri la națională » Ce surprize a pregătit selecționerul

Românul care s-a revoltat că nu a fost convocat de Edi Iordănescu la națională: „Pe mine nu mă vede nimeni. Acum îl înțeleg pe Ștefan Radu”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (111)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  09 Martie 2022, 11:46
Postat de Polish Sorin pe 08 Martie 2022, 19:15

Lasa-ne bai Edi cu aerele astea! Ce treaba are săracul cu baiat cu ce zice “antrenorul” fcsb. Asa făcea si Piturca lua numai ce vroia el. Puneți mana pe treaba si lasati gargara ca suntem ciurucurile lumii!!! Mare selecționer te vezi acum! Ne-am saturat de voi si rezultatele voastre! Dati randament si selectati in funcție de forma si valoare !!! Nu in funcție de interesele voastre si cum v-ati trezit dimineata!!!

Ce rezultate vrei cu un campionat in care armata vrea echipa,iar comisiile tin pe Dinamo an de an in liga 1? Fotbal doar cu numele....mai bine am ramane fara,ca ne facem de rusine in lume!

1218857451464350
Polish Sorin  •  08 Martie 2022, 19:15

Lasa-ne bai Edi cu aerele astea! Ce treaba are săracul cu baiat cu ce zice “antrenorul” fcsb. Asa făcea si Piturca lua numai ce vroia el. Puneți mana pe treaba si lasati gargara ca suntem ciurucurile lumii!!! Mare selecționer te vezi acum! Ne-am saturat de voi si rezultatele voastre! Dati randament si selectati in funcție de forma si valoare !!! Nu in funcție de interesele voastre si cum v-ati trezit dimineata!!!

1444034182634406
Constantin Zaharia  •  08 Martie 2022, 18:57

Selectionerul Iordanescu face o mare greseala,amenintind pe Becali,ca va renunta la Tavi Popescu,daca insista intr-un asemenea fel ptr.tanarul talent !!!Pai,CUM POTI TU CA SELECTIONER ,SA FACI O ASEMENEA AFIRMATIE?! CE ARE A FACE,BECALI CU MERITUL ACESTUI TALENT EXTRAORDINAR,CARE AR TREBUI SA PLATEASCA DIN CAUZA AFIRMATIILOR LUI BECALI ?!ACEST LUCRU DEMONSTREAZA CA TANARUL SELECTIONER ESTE SLAB DE INGER ! DECE SA ACTIONEZE PE PRINCIPIUL,EU FAC CE VREAU (fiind suparat pe Becali!),...IAR VICTIMA SA FIE ACEST TANAR TALENTAT!Avem atata penurie de talente in ultimii ani (vezi ce spune Bölöni),IAR NOI NE PERMITEMI SA FIM F.ORGOLIOSI !!! NU CRED CA ESTE UN INCEPUT FERICIT PTR.MANDATUL LUI EDI LA NATIONALA !SPER SA NU PIARDA TOATA SIMPATIA NOASTRA,CHIAR CU ACEASTA GRESEALA DE INCEPUT !

Vezi toate comentariile (111)
Comentează