FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CHILE, MARȚI, 21:00, PROTV ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Ei optimiști, noi împăcați » Suporterii chilieni nu-și fac probleme și mizează pe un succes al favoriților. Ce cred românii

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2017 20:22

Stări de spirit total diferite printre fanii celor două echipe care se vor înfrunta mâine seară pe Cluj Arena. Mathias și Andres sunt chilieni. Studiază în Germania și au venit special de acolo să-și vadă favoriții.

E ultimul meci amical înainte de startul Cupei Confederațiilor, unde Chile va participa în calitate de câștigătoare a Copei America. Sunt veseli, optimiști: "Avem o echipă super-tare. Ne pare rău pentru voi, dar o să vă batem! O să fie 3-0 pentru noi. Hai, poate 3-1. România nu mai e ce a fost, am văzut că ați pierdut iar rău în Polonia".

"Venim, că-s ai noștri!"

A fost ceva mai multă agitație, ieri, la casele de bilete ale stadionului, fanii hotărându-se totuși să vină la meci, chiar dacă sunt dezamăgiți după înfrângerea din Polonia. Organizatorii speră că se vor da peste 20.000 din cele 28.000 scoase la vânzare.

Printre cei care au cumpărat tichete la meciul de diseară e și Ciobi. Are 40 de ani și, din cauza unei boli genetice, se deplasează în cărucior. "Venim la meci, că-s ai noștri!. O să pierdem probabil, dar ce să facem? Ne-am cam obișnuit cu înfrângerile.

Măcar un lucru ne dorim. Să vedem fotbal, să joace ceva, să murim frumos! Că no fost deloc fain ce-am văzut în Polonia.

Suntem opt băieți în cărucioare, de la «Help for Mobility», și sperăm să plecăm mulțumiți măcar că i-am văzut pe români luptând. Chile e o echipă tare, șansele noastre să-i batem sunt mici, dar noi rămânem alături de «tricolori»".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează