FOTBAL  »  NATIONALA  »  ELVEȚIA - ROMÂNIA

FOTO Criză de nervi a lui Edi Iordănescu » „Tricolorii” au cerut „ROȘU” la intrarea asupra lui Screciu!

Criza de nervi a lui Edi Iordănescu / Captură Prima TV +40   FOTO
Criza de nervi a lui Edi Iordănescu / Captură Prima TV

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2023 22:15 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 22:38

Elveția - România. Prima fază controversată a partidei de la Lucerna a avut loc în minutul 23, când Edimilson Fernandes l-a „curentat” serios pe Vladimir Screciu la o fază petrecută la jumătatea terenului. „Tricolorii” și Edi Iordănescu au cerut vehement eliminarea, arbitrul a dictat doar „galben”. 

Cu Screciu zvârcolindu-se pe jos de durere, fotbaliștii naționalei au mers la unison să-i ceară socoteală arbitrului, care a mizat, însă, pe faptul că mijlocașul „Țării Cantoanelor” nu s-a dus cu toată forța pe piciorul românului și că acesta și-a manifestat intenția de a-și retrage piciorul înaintea contactului. VAR-ul nu a intervenit.

+30 FOTO

„Tricolorii” au cerut „ROȘU” la intrarea asupra lui Screciu: Edi Iordănescu, furibund pe margine

Edi Iordănescu și toți oamenii aflați pe banca primei reprezentative au sărit ca arși și au cerut eliminarea fotbalistului elvețian. Cel mai vocal a fost însuși selecționerul, care a făcut o criză de nervi în timp ce-i explica arbitrului de rezervă faptul că Fernandes ar fi trebuit să fie eliminat.

+30 FOTO

Și Screciu a avut un scurt dialog cu arbitrul. Mijlocașul Craiovei a cerut la rândul său un cartonaș roșu, dar „centralul” italian Daniele Orsato a indicat faptul că fotbalistul Elveției și-a retras în ultimul moment piciorul și că duritatea faultului n-ar fi justificat o eliminare.

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Elveția - România, cel mai greu test în preliminariile Euro 2024 » Edi Iordănescu cere „ROȘU” la talpa lui Fernandes

Șumudică a intrat în direct la TV și a criticat strategia lui Iordănescu: „Abordare total greșită” + cine i-a luat apărarea lui Edi

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
dorelus
dorelus  •  20 Iunie 2023, 09:27

Da sarea nebunește pe tarla, fără 5 minute mai târziu la,, talpa,, printisorului n-a spus nimic L-ați văzut pe antrenorul Elveției având același comportament? Diferență între un circar și un om educat.

ILLdiamond
ILLdiamond  •  19 Iunie 2023, 23:06

DOMNILOR! asa joc slab nu am vazut parca niciodata in ultimii 5-7 ani cu tot cu Radoi si Contra si care au mai fost, ba da chiar asa prost?? ZERO idei de joc, selectia facuta iarasi pe cumetrii. Dupa meciul asta daca nu cumva se termina 7-0 ptr ei ar trebuii data afara toata federatia!! TOTI INCEPAND CU BURLEANU PANA LA ***. TOTI AFARA SI INCEPUT FRESH

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stefan56
stefan56  •  19 Iunie 2023, 22:48

Asta e fotbalul romanesc suntem din pacate la nivelul andorei maltei lichtenstein. Aven un antrenor sincer *** care isi bat joc de poporul asta patimas *** iordanescu !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează