FOTBAL  »  NATIONALA  »  ELVEȚIA - ROMÂNIA 2-2

Ianis Hagi, reacție la cald după „thriller-ul” din Elveția: „Ăsta e mesajul pe care trebuie să-l știe toată lumea”

Ianis Hagi / foto: Raed Krishan +49   FOTO
Ianis Hagi / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2023 00:05 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 01:54

ELVEȚIA - ROMÂNIA 2-2. Ianis Hagi, folosit din primul minut de Edi Iordănescu, a ieșit de pe teren în minutul 57, când elvețienii conduceau cu 2-0. Cu puține realizări în perioada petrecută pe teren, fotbalistul lui Rangers a evidențiat la final spiritul de luptă al „tricolorilor” și lucrurile pozitive cu care rămânem după egalurile cu Kosovo și Elveția. 

  • S-au mai jucat în grupa României: Belarus - Kosovo 2-1 și Israel - Andorra 2-1. 
  • „Tricolorii” ocupă în acest moment poziția secundă în grupa I, sub Elveția. Primele două clasate se califică direct la Campionatul European de anul viitor, competiție găzduită de Germania.

„Greu, dar am scos un punct. Ținând cont de situația din minutul 80, șansele noastre erau mici, dar important e că nu am cedat. Ăsta e mesajul după aceste două meciuri. Am știut să suferim, dar am reușit să întoarcem, indiferent de cum arăta meciul la pauză

Da, am crezut că putem puncta pe contraatac. Era greu să scoatem un egal, dar am schimbat tactic la pauză, am stat mai bine în teren, am stat mai sus și am obținut egalul după aceste două contraatacuri rapide”. 

Cronica meciului Elveția - România 2-2 » Naționala fără viitor are un prezent. Și un sens obținut din haos
elveția - românia 2-2
Cronica meciului Elveția - România 2-2 » Naționala fără viitor are un prezent. Și un sens obținut din haos

Ianis Hagi, reacție la cald după „thriller-ul” din Elveția: „Ăsta e mesajul pe care trebuie să-l știe toată lumea”

„N-o să luăm din merite Elveției, dar noi am schimbat tactic la pauză și am ieșit mai bine. Ne-au ieșit atacurile pe care le lucraserăm înainte de meci și am marcat două goluri. Ne-am adaptat destul de bine sistemului (n.r. - 5-4-1) dar, oricum, fiecare meci e diferit. 

Mesajul pe care trebie să-l știe toată lumea e că ne-am adaptat situațiilor. Ne-am adaptat terenului din Kosovo, a fost apoi punctul obținut aici. Am vrut să jucăm fotbal mai mult, dar ne-am adaptat situației și am știut să suferim. Dacă urmează o sărbătoare? Pentru ce? Facem sărbătoare când ne calificăm, momentan sunt doar pași pozitivi. Au trecut patru meciuri, sărbătorile nu-și au rostul”, a punctat Ianis Hagi, la microfonul Digi Sport. 

FOTO. Dubla lui Valentin Mihăilă salvează naționala la Lucerna

Al doilea gol al lui Mihăilă cu Elveția
Primul gol al lui Mihăilă cu Elveția
Primul gol al lui Mihăilă cu Elveția
Primul gol al lui Mihăilă cu Elveția
Primul gol al lui Mihăilă cu Elveția
+45 FOTO

Valentin Mihăilă: „Oamenii din România nu au încredere în noi”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

FOTO Lovitură de teatru în Belarus - Kosovo! România primește un ajutor nesperat: se prefigurează o luptă în doi cu Israel pentru locul secund

VIDEO + FOTO Minunea de la Lucerna » „Dubla” lui Mihăilă, din prelungiri, aduce un punct nesperat în Elveția! Clasamentul grupei ACUM

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
costeltudor
costeltudor  •  20 Iunie 2023, 10:31

Hagi , *** coman și Nedelcearu au fost cei mai slabi de pe teren !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

TraianX
TraianX  •  20 Iunie 2023, 07:40

E bine ca ai fost schimbat, tot faceai figuratie pe teren. Esti mai bun la reclame. Mai ai tupeu ca si ....... sa ne dai sfaturi si invataminte. Echipa joaca mai bine fara Hagi si cand era Piturca ANTRENOR pe care l-au sapat cei pe care nu ia convocat.

Nae_4774
Nae_4774  •  20 Iunie 2023, 01:05

Curățenia care trebuie făcută la națională ar trebui să înceapă, printre altele, și cu lăsarea acasă a lui Ianis Hagi și a tuturor băiețoilor "șlefuiți" de Ghe. Hagi; să fie chemați la națională după ce au rezultate la club în competiții europene. Simultan, Iordănescu fiul trebuie trimis la afacerile familiei, nu se conduce o echipă națională cu tata în cușca sufleurului, tată care a fost făcut mare antrenor de o echipă națională formată din jucători de excepție. Si în primul rând, deoarece nu sunt progrese în fotbalul nostru, șmecherii din fruntea FRF să fie aduși la 800 EUR/lună, dacă nimeni nu-i poate trimite la preumblare. Ș.a.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează