FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICALE

Elveţienii ne iau peste picior: "Am ales România, deoarece voiam o echipă în faţa căreia să fim favoriţi"

Antrenament echipa naţională
Antrenament echipa naţională

Articol de GSP - Publicat marti, 22 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 22 mai 2012 11:42

Selecţionerul Elveţiei, Ottmar Hitzfeld, a declarat că şi-a dorit un meci amical cu România, deoarece voia ca formaţia sa să întîlnească o echipă în faţa căreia să fie favorită, după ce va juca şi cu Germania.

"Meciul cu Germania este bun pentru jucători, care trebuie să profite pentru a se ridica la un anumit nivel. În ceea ce priveşte România, voiam o echipă în faţa căreia Elveţia să fie favorită şi să-şi facă jocul. Va trebui să ne asumăm uneori acest statut şi în preliminariile CM şi avem nevoie de acest gen de meciuri în care să nu pierdem din prestigiu sau încredere. În opinia mea, meciul cu România este mai important decît cel cu Germania", a spus Hitzfeld, potrivit mediafax.

Reprezentativa României va disputa două partide amicale, cu Elveţia, pe "Swissporarena" din Luzern, (30 mai, de ora 21.15) şi cu Austria, pe "Tivoli Stadion" din Innsbruck (5 iunie, de la ora 21.30).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
misustelistul
misustelistul  •  23 Mai 2012, 16:31

are dreptate...dar cred ca trebuie sa ne trezim sa ii batem...sa ajungem iar sus...cat mai sus....cred ca visez prea mult...alo piturca ...alo nationala...ne mai calificam si noi vreo dat undeva la un mondial sau la un euro....

andr007
andr007  •  22 Mai 2012, 16:59

Omul are dreptate, din pacate nationala Romaniei a ajuns de rasul curcilor, trebuie in primul rand sa-i multumin lui Mircea Sandu si apoi la ceilalti mafioti si samsari din fotbalul romanesc.

gicutzu69
gicutzu69  •  22 Mai 2012, 15:27

Ce sa zica si Ottmar Hitzfeld,mi-ar place sa le scoata fotbalul din cap ai nostri aia ca sa mai taca din gura si neamtul ala!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close