FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATIONALA U21

Ce a răspuns Emil Săndoi când a fost chestionat despre acuzațiile lui Antonio Sefer despre „interesele” după care se face selecția de la naționala Under 21

Emil Săndoi: FOTO Cristi Preda
Emil Săndoi: FOTO Cristi Preda

Articol de , - Publicat marti, 20 iunie 2023 22:06 / Actualizat miercuri, 21 iunie 2023 08:11

România va începe de mâine campionatul european U21, iar prima partidă pe care o va disputa va fi împotriva Spaniei (ora 21:45). În cadrul conferinței de presă, Emil Săndoi a ținut să vorbească după ce Antonio Sefer a acuzat că în cadrul lotului există anumite interese vizavi de selecție.

Acesta a evitat să vină cu un răspuns concret și a ținut să-l felicite pe mijlocaș pentru transferul la Hapoel Beer Sheva.

„Nu pot permite așa ceva!” » Edi Iordănescu, răspuns în 4 puncte pentru Gică Popescu: „Ce exemplu oferă limbajul degradant?!”
ROMÂNIA
„Nu pot permite așa ceva!” » Edi Iordănescu, răspuns în 4 puncte pentru Gică Popescu: „Ce exemplu oferă limbajul degradant?!”

Emil Săndoi: „Indiferent ce vor declara, asta le transmit”

„Ce pot să vă spun este că îi urez multă baftă lui Sefer în toată cariera lui de fotbalist. Am lucrat cu el și asta le transmit tuturor jucătorilor pe care i-am antrenat, indiferent ce vor declara. Pot să fie ferm convinși de acest aspect”, a spus Emil Săndoi în cadrul conferinței.

Antonio Sefer: „Acolo sunt doar interese”

La plecarea din România, Antonio Sefer a explicat că în cadrul naționalei U21, selecțiile se fac doar pe interese și că se simte dezamăgit pentru că nu a putut fi convocat.

„Mă doare sufletul că nu am fost convocat. Am fost la echipa mare, dar la tineret nu. Sunt alte interese probabil. Nu sunt genul de jucător care să intre în polemici, dar este un semnal de alarmă pe care l-au mai tras și alți jucători, unul dintre ei fiind Cîrjan. Sperăm ca țara să revină la normal! Acolo sunt cei mai buni jucători tineri România și sunt sigur că vor face o treabă bună. N-am vorbit cu domnul Săndoi, dar astea sunt alegerile dumnealui”, a spus Antonio Sefer.

Citește și alte știri:

Gică Popescu, prima reacție după ce Farul a picat cu Sheriff în preliminariile Champions League: „E o echipă cu experiență, cu buget mult mai mare”

Andrei Prepeliță a semnat cu noua echipă: „Și-a asumat obiectivul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează