FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Săndoi laudă naționala: „Merităm să fim pe primul loc” + Are încredere în tricolori: „Elveția e superficială”

Emil Săndoi, fostul selecționer al României U21, a lăudat echipa națională de seniori pentru parcrusul din preliminariile EURO 2024.
Emil Săndoi, fostul selecționer al României U21, a lăudat echipa națională de seniori pentru parcrusul din preliminariile EURO 2024.

Articol de , - Publicat joi, 19 octombrie 2023 11:42 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 13:05

Emil Săndoi, fostul selecționer al României U21, a lăudat echipa națională de seniori pentru parcrusul din preliminariile EURO 2024.

  • Israel - România are loc pe 18 noiembrie. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV
  • România - Elveția se joacă pe 21 noiembrie, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Antena 1

Elevii lui Edi Iordănescu sunt pe primul loc, cu un punct peste Elveția și 5 peste Israel, rivalele la calificare și adversarele din ultimele meciuri din grupa preliminară.

VIDEO. Săndoi: „România merită să fie pe primul loc”

„Eu cred că suntem ok din punct de vedere al punctajului și al rezultatelor. Înainte de meciurile cu Israel și Kosovo am zis că ne doream cu toții 6 puncte. Sigur că și cele 4 puncte au fost bune, deși mi-aș fi dorit mai degrabă victorie cu Israel și egal cu Kosovo. Nu a fost așa, dar a fost ok totuși. 

A ales să fie un fotbalist de pluton la FCSB decât să joace în Superliga
FCSB
A ales să fie un fotbalist de pluton la FCSB decât să joace în Superliga

Acum, vorbind de această dublă, chiar dacă toată lumea zicea că sunt meciuri ușoare, să știți că punctele se fac greu. Prima poziție pe care o avem nu e conjuncturală. Dacă luăm în considerare valoarea individuală a jucătorilor și a echipelor, România fost cea mai constantă din această grupă vorbind despre rezultate. Privind lotul Elveției, ei au făcut mai mulți pași greșiți decât noi. Israel are o înfrângere. 

Din punctul de vedere al constanței în rezultate, merităm să fim pe primul loc. E adevărat, urmează două partide de foc. Până la urmă, nici nu mai știm ce se poate întâmpla în grupa asta, vedem ce situație tensionată e în israel. Îmi e greu să cred că într-o lună se vor clarifica lucrurile acolo”, a declarat Săndoi, la Gala Performanței și a Excelenței. 

Săndoi: „Elveția a fost superficială în ultimele meciuri”

„Parcă am văzut o echipă a Elveției superficială în ultimele meciuri. Noi am fost foarte conectați și concentrați în toate partidele. La ultimul joc, cu Andorra, eram favoriți cerți. Am început capacitați, cu dăruire, din primul minut. Aspectul acesta e cel mai important, trebuie subliniat. 

Această dorință poate ne-a tranmis-o și rezultatul meciului Elveția - Belarus (n.r. - 3-3). Cea mai importantă e implicarea jucătorilor care poartă tricourile echipelor naționale. Cred că în ultima perioadă, această implicare a fost fără reproș”, a mai declarat Săndoi.

Citește și:

Componentul „Generației de Aur” îi răspunde lui Alin Stoica: „El mereu a avut alte păreri. Nu va uita nimeni acel Mondial”
ROMÂNIA
Componentul „Generației de Aur” îi răspunde lui Alin Stoica: „El mereu a avut alte păreri. Nu va uita nimeni acel Mondial”
Un elvețian trecut prin Superliga a transmis românilor cum pot răpune echipa lui Murat Yakin: „Contraatac și atenție în ultimele minute!” + Mesaj pentru U Cluj
România
Un elvețian trecut prin Superliga a transmis românilor cum pot răpune echipa lui Murat Yakin: „Contraatac și atenție în ultimele minute!” + Mesaj pentru U Cluj

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
GINTONIC23
GINTONIC23  •  20 Octombrie 2023, 10:32

Cu toata stima pt Sandoi, am avut noroc cu carul in meciurile cu Elvetia si Israel, dupa niste prestatii lamentabile ale tricolorilor! Am fost o echipa mica in fata lor! Prestatia baietilor este inca modesta rau! Este de vazut daca ne montam bine macar la unul din cele doua meciuri ramasa! Altfel, ne uitam iar la altii, la TV. Oricum, odata calificati la Euro, o sa fim bucuria adversarilor ! :))

tase67
tase67  •  19 Octombrie 2023, 20:46

Ii spun eu lui Sandoi ce merita baietii nostri talentati de la nationala. Merita sa joace nebuneste, cu intensitatea lui Mihaila,toti !Sandoi are ce invata de la acest copil ***, in sensul bun al cuvintului, al pasiunii adevarate, el si Edi, selectioneri care o scrintesc, sau sint mereu in pericol sa o scrinteasca, cu deciziile pe care le iau, eronate. Cind trimiti o echipa lipsita de motivatia aia nebuna, in sensul bun, necesar, pe teren propriu, la un turneu final, vine momentul sa mai si taci, si sa lasi pe altii, si sa faca si sa vorbeasca, tacerea, Sandoi, este de aur, uneori, ratezi mereu aurul, dar de vorbit vorbesti, aiurea

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brentford
brentford  •  19 Octombrie 2023, 17:52
Postat de MaxiP pe 19 Octombrie 2023, 15:58

Considerand lotul Elvetiei, s-au incurcat mai greu... din pacate primele 2 locuri merg mai departe, nu in functie de tot felul de teorii, ci strict matematic. Ca pe logica asta, Belarus ar trebui sa termine prima, e fara discutie echipa care s-au autodepasit cel mai mult. Iar chestia asta ca suntem pe primul loc, pe bune, Elvetia are meci in minus, punct in minus, cel mai probabil nu e sub noi (au 4 victorii, 3 egaluri, doar o infrangere in meciul 8 ii pune sub noi), Israel are 2 meciuri in minus, daca consideram unul din meciurile restante cel cu Andorra, practic au 2 puncte in minus si meci in minus. Care constanta? Ne chinuim cu echipele pe care trebuie sa le batem. Am batut tur-retur doar pe Andorra, asa va si ramane. Ne-am incurcat in Kosovo, ne-am incurcat cu Belarus. Avem egaluri in jumatate din meciuri, macar de-am termina cu jumatate din meciuri castigate, dar urmeaza cele mai grele 2 meciuri. Practic totul se va rezuma la daca vom avea rezultate directe pozitive cu vreuna din cele 2 echipe cu care ne-am batut la calificare, daca nu, vom sta acasa. Nu spun ca trebuie sa fim extraordinar de critici, dar sa vii acum cu tot felul de teorii cu cat e de reusita campania... nu e. Rezultatele sunt la limita acceptabilului, depinde de ultimele 2 meciuri daca au fost decente sau nu. Iar grupa chiar e usoara, cu prestatiile pe care le-am avut, nu in multe grupe ne bateam la calificare.

Pe Belarus trebuia sa ii batem si aveam 2 puncte in plus. Dar si egalurile norocoase cu Israel si Elvetia ne tin in pole position,pentru ca a fost noroc,pur si simplu adversarilor nu le-a intrat mingea in poarta noastra. Vedem ce urmeaza,nasol contextul razboiului din Gaza,israelienii vor juca mult mai montati si foarte posibil sa aiba si arbitrii de partea lor,pentru ca "asa trebuie".

Vezi toate comentariile (4)
Comentează