Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 29 martie 2013 17:31

La cuvintele selecţionerului, "tricolorii" şi fostul fotbalist, imobilizat în scaun după accidentul cumplit din 2011, au amuţit în holul hotelului "naţionalei" de la Amsterdam, povestesc martorii. Scenă care a fost comentată ieri şi la "Fanatik Show".

Federaţia română şi cea batavă au pregătit un moment special în preziua meciului cu Olanda: o întîlnire a "tricolorilor" cu Mihai Neşu, chiar la antrenamentul oficial al "naţionalei". Din cauza frigului pătrunzător, acţiunea s-a mutat în holul hotelului Marriott din Amsterdam, unde a fost cantonată delegaţia română.

A vrut glumă, a ieşit gafă
După ce "tricolorii" i-au dăruit lui Neşu un tricou înrămat şi semnat de toţi jucătorii, a avut loc un moment incredibil, povestesc martorii: Piţurcă a încercat să glumească şi i-a ieşit o gafă sinistră!

Spre stupefacţia fotbaliştilor, federalilor şi a oamenilor din staff, Piţi s-a apropiat de scaunul în care se află imobilizat Mihai Neşu, l-a mîngîiat pe umăr şi a conchis cu voce tare: "Poate e mai bine să ai un accident de-ăsta, că ai lumea lîngă tine!". S-a lăsat o tăcere lungă, mulţi din cei prezenţi punînd capul în pămînt. Scenă confirmată aseară şi la DigiSport, în emisiunea "Fanatik Show".

Piţurcă este un om special pentru cariera de fotbalist a lui Neşu: cu el pe bancă, "Bichonul" a debutat în fotbalul mare, la Steaua. Într-un interviu acordat lui Cătălin Tolontan, după accidentul suferit acum doi ani, Neşu mărturisea: "Victor Piţurcă mi-a renăscut cariera, cînd m-a transformat din mijlocaş central în fundaş lateral".

"Dacă v-aş întreba cine a spus acele lucruri, mi-aţi da un nume. Acea persoană, de-a lungul timpului, a spus doar minciuni! Nu comentez mai multe. Neşu a fost unul dintre copiii mei" (Victor Piţurcă, selecţioner România)

Doar în ediţia tipărită, nu şi pe site, afli ce spun Victor Piţurcă şi Mihai Neşu despre acest episod, totul în două interviuri exclusive acordate lui Cătălin Tolontan!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”