FOTBAL  »  NATIONALA  »  DINAMO - KARPATÎ LVOV 0-2

Eric: "Întotodeauna îmi voi dori să ajung la naţionala României"

Eric a avut o evoluţie bună contra lui Dinamo
Eric a avut o evoluţie bună contra lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 31 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2012 17:54

Fostul jucător al Gazului Metan, Eric De Oliveira, nu renunţă la visul de a evolua pentru reprezentativa României.

"Am avut un amical foarte bun. Dinamo s-a întărit cu cîteva transferuri, iar noi începem să ne regăsim forma pentru a ieşi din situaţia prin care trecem. Mai avem pînă începem sezonul, mă voi pregăti cît mai bine, sînt convins că vom face o figură frumoasă.

Nu contează cine dă gol, important e să cîştige echipa. Vor veni şi golurile. Azi am fost fericit, am dat pasă de gol. Am rezolvat problemele pe care le-am avut, mă gîndesc acum doar la echipa mea. Sper că  voi reveni în România în viitor, România e ţara mea, la care ţin mult. Întotodeauna îmi voi dori să ajung la naţionala României.

Dinamo are echipă foarte bună, este favorită la cîştigarea campionatului. Titlul va rămîne în Bucureşti.

Mă bucur foarte mult pentru Pîrvulescu, el întotdeauna şi-a dorit să ajungă la o echipă mare. Sper să aibă numai bucurii la Steaua şi să treacă de Twente în primăvara europeană", a spus Eric De Oliveira la "Fotbal Club", pe DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează