FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA 3-1

Eroul Greciei, Kostas Mitroglou, îndeamnă la calm: "Nu am realizat nimic, vom merge în România ca şi cum s-ar fi terminat 0-0"

Kostas Mitroglou foto: Cristi Preda
Kostas Mitroglou foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 noiembrie 2013 16:26

Internaţionalul grec Kostas Mitroglou a declarat că naţionala Greciei nu se consideră deja calificată la Mondialul din Brazilia şi că va aborda meciul retur cu precauţie.

"Am jucat foarte bine, am fost mai buni şi am cîştigat, dar vom merge în România ca şi cum s-ar fi terminat 0-0, nu 3-1. Vrem să obţinem un rezultat bun la Bucureşti şi să ne calificăm. Încă n-am realizat nimic, am făcut doar o jumătate de pas spre Brazilia", a spus Kostas Mitroglou, potrivit publicaţiei Sport.

Kostas Mitroglou este în mare formă, iar aseară a marcat de două ori împotriva României.

Meciul retur dintre România şi Grecia este programat marţi seară, de la 21:00, în direct pe Antena 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  16 Noiembrie 2013, 20:00
Postat de monere1980 pe 16 Noiembrie 2013, 17:23

ba mitroglou, ma crezi ca va tin pumnii? Sincer! Ca valoare n-ati fost si nu veti fi niciodata peste Romani, dar ca mentalitate meritati sa faceti performanta. Bafta in retur! ^_^

si atunci cum iti explici 3-1 asta, fara drept de apel ?

rarescipri
rarescipri  •  16 Noiembrie 2013, 17:38

Era unu pe la noi , care inainte de meci zicea ca Mitroglou asta e slab rau . Na ca ne-a arata cat de slab este . In alta ordine de idei HAI GRECIA in retur . Un 3-0 pentru eleni si chiar m-as bucura . Nu meritam nici macar acest baraj , ce sa mai zic de calificarea la Mondiale ...

romanderoman
romanderoman  •  16 Noiembrie 2013, 17:38

Aoleu, ne bat palicarii si pe Oprescu Arena !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close