FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 2-0

Eroul naţionalei a vorbit după meciul cu Danemarca » Claudiu Keşeru face un anunţ important pentru fanii Stelei

Articol de GSP - Publicat marti, 18 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 noiembrie 2014 23:04

Eroul partidei dintre România şi Danemarca, Claudiu Keşeru, cel care a marcat două goluri, a vorbit despre partida de astăzi.

"A fost un meci magic. Nu mă aşteptam la o asemenea performanţă. Îi mulţumesc lui nea "Puiu" pentru şansa pe care mi-a oferit-o. Înseamnă totul această "dublă". Astăzi a venit recompensa unei munci de lungă durată.

Acest scor e dovada faptului că se lucrează bine, jucăm ofensiv. Ar fi o realizare să ajungem la Euro 2016, pentru că nu mulţi jucători au şansa de a ajunge acolo. Să depăşim Anglia e ceva formidabil. Nu mi-e gîndul la plecat. Îmi doresc să rămîn cît mai mult în acest colectiv de la naţională şi de la Steaua", a spus Claudiu Keşeru la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
hotangels
hotangels  •  19 Noiembrie 2014, 12:30

Ingerasii din saloanele HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 35 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege HotAgels.ro

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Noiembrie 2014, 12:09

aoleo, ce ma speriasem...

edy91
edy91  •  19 Noiembrie 2014, 11:11
Postat de right_wing_resistance_romania pe 19 Noiembrie 2014, 09:53

Si de ce nu a cumparat seful tau, Muresan un Chiriches, Gardos sau Chipciu? Nu este treaba Stelei sa caute talente (ca si strategie de transferuri). Steaua cumpara certitudini si 2-3 pusti in fieare an. Treaba este ca fata de echipe care s-au umplut de toti coloratii, Steaua are un lot 90% ROMANESC! Iar asta ajuta si echipa nationala!

Iar strainii pe care i-a cumparat Steaua sunt oameni de bun simt, cu respect pt tara noastra, care s-au straduit sa ne invete limba si cu un comportament extrasportiv exceptional, vezi Szukala, Varela, Piovacari sau Arlauskis.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează