FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA 1-1

Eroul Ungariei de pe Naţional Arena nu uită umilinţa din 2013: "Acest meci nu este doar despre fotbal! Suporterii îl aşteaptă tot anul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 12 octombrie 2014 11:04

Marcatorul golului Ungariei, BalázsDzsudzsak, e mulţumit cu punctul obţinut de echipa sa în deplasarea cu România, mai ales după ce anul trecut maghiarii au pierdut la Bucureşti, 0-3. 

"Acest meci nu este doar despre fotbal, suporterii aşteaptă tot anul acest meci. Nu putem uita rezultatul de anul trecut, dar acum a fost mai bine.

În repriza a doua am ieşit de la cabine după ce antrenorul nostru ne-a spus doar să fim calmi că putem sa înscriem.

A fost un gol frumos, ultima dată a marcat asemănător cred că tot în calficări, cele de la Campionatul Mondial.

Dacă ne uitam per ansamblu, putem spune că sîntem mulţumiţi cu un punct. Am venit aici să nu pierdem, acesta era obiectivul nostru.

Dacă aveam puţin mai mult noroc în repriza a doua poate cîştigam meciul. Dar un punct este de asemenea bun pentru noi", a dezvăluit fotbalistul maghiar pentru DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
andytheblue
andytheblue  •  12 Octombrie 2014, 22:37
Postat de unico_biancorossi pe 12 Octombrie 2014, 14:55

ca si declaratia portarului, si aceasta declaratie este responsabila si echilibrata. intr-adevar, multa decenta in declaratiile ungurilor. ma asteptam sa fie mult mai entuziasti si exuberanti.

CORECT !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Octombrie 2014, 14:55

ca si declaratia portarului, si aceasta declaratie este responsabila si echilibrata. intr-adevar, multa decenta in declaratiile ungurilor. ma asteptam sa fie mult mai entuziasti si exuberanti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează