FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

EURO 2019 // Eșecul „usturător” cu România U21 a lăsat urme în rândul englezilor: „A trebuit să învăţăm asta în cel mai dur mod cu putinţă”

FOTO: GettyImages // James Maddison, Anglia U21
FOTO: GettyImages // James Maddison, Anglia U21

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2019 14:43

Anglia U21, una dintre favoritele de la EURO 2019, pleacă acasă, după ce a fost învinsă cu scorul de 4-2 de către România U21.

Reacțiile jucătorilor nu au întârziat să apară pe rețelele sociale. James Maddison, jucător cu o cotă de piață de 40 de milioane de euro, a împărtășit cu fanii de pe Twitter sentimentele sale vizavi de această eliminare.

Integralist în meciurile cu Franţa U21 (1-2) şi România U21 (2-4), Maddison speră ca englezii să se impună măcar în ultimul meci, cel cu Croația U21.

„Fotbalul la nivel de turneu final poate fi extrem de crud! A trebuit să învăţăm asta în cel mai dur mod cu putinţă, dar vom fi deveni oameni mai puternici datorită acestei experienţe! Va trebui să terminăm cu un rezultat bun (n.r. împotriva Croaţiei)”, a scris Maddison pe Twitter.

36 de meciuri a jucat Maddison pentru Leicester în acest sezon de Premier League, reușind 7 goluri şi 7 pase decisive

VEZI ȘI:

VIDEO George Pușcaș l-a depășit pe Ionuț Luțu în topul marcatorilor naționalei de tineret și „mai are «gloanțe»”!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
caminero
caminero  •  24 Iunie 2019, 16:43

Dacă primul meci l-au pierdut cu 1-2 și al doilea cu 2-4, nu rămîne decît să-l piardă pe a ltreilea cu 3-6, să iasă odată și setul ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează