FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

EURO 2019 // EXCLUSIV Răzvan Marin, SUBIECT ÎNCHIS: interzis la EURO 2019 de Ajax! + Știm lotul final în proporție de 99%: Rădoi mai are un singur semn de întrebare

Răzvan Marin
Răzvan Marin

Articol de , - Publicat marti, 28 mai 2019 16:10

Mirel Rădoi va anunța azi oficial lotul de 23 de oameni cu care va merge la Europeanul de tineret (16-30 iunie, Italia/San Marino). Din lista extinsă de 33 de jucători, selecționerul s-ar fi hotărât deja asupra a 22 oameni pentru turneul final, informează surse GSP.ro. Pe listă nu va fi însă și Răzvan Marin!

UPDATE 16:10

Federația a avut un ultim contact cu Ajax pentru Răzvan Marin, dar olandezii au transmis de ultimă oră că nu-l lasă pe mijlocaș la EURO 2019! Așadar, România U21 nu îl va avea la turneu pe cel mai important om al ei. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

În această seară, la ora 20:00, Mirel Rădoi va anunța oficial lotul final de 23 de oameni pentru Euro 2019 din Italia și San Marino, operațiune care se va desfășura într-un cadru live, nume cu nume, la sediul FRF. Va fi un scenariu copiat și importat de la francezi și brazilieni, care, înaintea Mondialului 2018, din Rusia, au comunicat listele pentru turneul final într-o manieră îmbrăcată în stil de show. 

Certitudinile lui Mirel

Grupul extins conține 33 de nume, 10 jucători vor rămâne acasă, dar Gazeta a aflat deja 22 certitudini. E vorba despre următorii fotbaliști, care, spun surse federale, ar fi deja bifați pe agenda lui Rădoi:

Portari: I. Radu, Căbuz, A. Vlad
Fundași: Manea, Nedelcearu, Pașcanu, Ghiță, Fl. Ștefan, Rus, Butean, Boboc
Mijlocași: T. Băluță, Cicâldău, Man, I. Hagi, Fl. Coman, Drăguș, Nedelcu, Dragomir
Atacanți: Pușcaș, Ad. Petre, Ivan.

Rădoi mai are un singur semn de întrebare, între Darius Olaru și Andrei Ciobanu. 

Lipsesc Deian Sorescu, Denis Ciobotariu, Ricardo Grigore, Andrei Radu, Răzvan Marin, Răzvan Oaidă, Lorand Fulop, Valentin Costache, Valentin Gheorghe.

18iunie e data primului meci al României U21 la turneul final continental, împotriva Croației. Vor urma jocurile din grupă cu Anglia (21 iunie) și Franța (24 iunie)

Reunire restrânsă la lotul mare

Cu o săptămână mai devreme decât reunirea oficială, programată pentru 1 iunie, 10 dintre jucătorii convocați de Cosmin Contra pentru meciurile cu Norvegia (7 iunie) și Malta (10 iunie), din preliminariile Euro 2020, s-au prezentat deja la pregătire, la Mogoșoaia: Țucudean, Deac (ambii CFR), Man, Benzar, Cristea (toți FCSB), dar și stranierii Maxim, Grozav, Stanciu, Toșca și Răzvan Marin. Lor li se vor alătura curând alți doi colegi, Ianis Hagi și Bancu.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
961552927198346
Ticu Ursache  •  29 Mai 2019, 15:03

Este cea mai mare tampenie sa spui ca un club care a platit 10 mil de euro interzice unui jucator prezenta la nationala, De asemenea e o tampenie din partea lui si a lui taicasu, care are ceva experienta, sa nu realizeze ca Razvan valoreaza 100 de mii de euro iar Ajax se teme de concurenta facand din el un produs. Daca eu eram tatal lui anulam contractul cu nenorocitii de olandezi in favoarea echipei nationale si a carierei lui ulterioare. Marin senior credeam ca esti mai inteligent. Din momentul in care olandezii, niste nenorociti care nu vad decat vanzarea intr-un profit fara margini ulterioara, ti-au pus aceasta conditie eu anulam contractul si ramaneam in echipa nationala. Pana aici a fost bine. Echipa nationala l-a lansat iar acum da cu piciorul. Cineva este un ***! Cine o fi! Toti marii fotbalisti au vrut echipa nationala in primul rand. Voi nu realizati ce inseamna asta? Lucescu, raspunzand la intrebarea care este cea mai mare realizare a carierei lui, fiin antrenor in Italia, a zis nationala Romaniei iar voi dati cu piciorul. Sa nu aveti sansa celui de la Latio. In romania va deveni un anonim. Succes!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adrian_riga
adrian_riga  •  28 Mai 2019, 22:57
Postat de jongreat pe 28 Mai 2019, 16:54

Ai dreptate, trebuia să zică 95,65%. Schimbă radical sensul articolului.

Pai il schimba prietene. Ca nici pe aia 22 anuntati ca siguri nu i-a luat pe toti.

581534618615543
Robert Ivan  •  28 Mai 2019, 20:11

Deian Sorescu merita selectionat. Denis Ciobotariu e praf meci de meci la Dinamo.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează