FOTBAL  »  NATIONALA  »  CORESPONDENȚĂ DIN ITALIA

EURO 2019 // VIDEO+FOTO Cum pot urmări fanii naționalei României U21 meciurile în Bologna

Cum pot urmări fanii din Bologna meciurile de la EURO +3   FOTO
Cum pot urmări fanii din Bologna meciurile de la EURO

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2019 21:59

ROMÂNIA LA EURO 2020 // În centrul orașului Bologna, organizatorii Campionatului European U21 au instalat un ecran uriaș, unde fanii pot urmări meciurile internaționalilor de tineret.

 

 

Suporterii se pot bucura de un fan zone uriaș, de unde pot cumpăra produse cu însemnele Campionatului European, dar și cu cele ale favoriților.

Bologna va găzdui cele mai multe meciuri din cadrul acestui turneu final, pe Stadionul „Renato Dall'Ara”: o semifinală (27 iunie, ora 18:00) și trei meciuri din Grupa A.

Cele trei meciuri din grupe disputate la Bologna:

Italia - Spania (16 iunie, ora 21:00)
Italia - Polonia (19 iunie, ora 21:00)
Spania - Polonia (22 iunie, ora 21:00).

VEZI ȘI:

ROMÂNIA U21 // FOTO „Curaj, câinele fricos” a ajuns în cantonamentul naționalei de tineret! Cătălin Căbuz s-a alăturat lotului lui Mirel Rădoi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează