FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

ROMÂNIA U21 // VIDEO Mirel Rădoi răspunde după ce „tricolorii” au fost acuzați de blat la meciul cu Franța: „Cum aș fi putut să le zic să nu dea gol”

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de , , - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 20:10

Mirel Rădoi (38 de ani) a susținut o conferință de presă premergătoare partidei România U21 - Germania U21 și a vorbit, printre altele, și despre declarațiile făcute de către italieni, după remiza cu Franța (0-0), care a eliminat reprezentanta gazdelor.

  • Germania U21 - România U21 se joacă joi, de la ora 19:00, pe Stadionul „Renato Dall’Ara” din Bologna și va fi transmis pe TVR 1, dar și liveTEXT pe GSP.ro.

Întrebat dacă l-au deranjat afirmațiile făcute de către italieni, care se așteptau ca românii să facă o înțelegere cu francezii pentru un egal, Mirel Rădoi a răspuns categoric.

„Nu m-a deranjat deloc, pentru că noi am jucat doar pe teren, s-a văzut asta. Nu a fost nicio înțelegere între noi și Franța și nu am fi putut să ne permitem așa ceva la un asemenea nivel. Nu știu cum s-ar fi putut gândi cineva la așa ceva. Cum puteam să le zic jucătorilor să nu dea gol că trebuie să facem egal”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă.

„Cu Germania va fi un meci atractiv”

În ceea ce privește meciul contra nemților, Mirel Rădoi se simte dator ca echipa sa să înscrie, după ce nu a reușit acest lucru în partida cu Franța U21.

„Va fi un meci destul de atractiv între două echipe care înscriu goluri. Va trebui să înscriem pentru că nu am făcut-o în ultimul meci și trebuie să arătăm că nu degeaba am ajuns pe locul 2 la cele mai multe goluri înscrise”, a mai spus Rădoi.

VEZI ȘI:

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // Italienii se revoltă după egalul dintre Franța U21 și România U21: ”Au făcut un biscotto”

Presa din Italia dă în clocot: „Blat amar şi indigest. Măcar românii au vrut să marcheze” + decizie istorică la Euro 2021

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
cristealaur
cristealaur  •  27 Iunie 2019, 02:41

In afara de freza, n-am ce-i reprosha lui Mirel. Pe viitor, cred ca trebuie sa-i ia locul lui Guritza, are personalitate Mirel....fara suparare, fac instructie nemtzii cu noi...

maistor_kokir
maistor_kokir  •  27 Iunie 2019, 00:42

pacat ca se joaca pe caldura, va fi cald si pt nemti, nivelul jocului va scadea, pur si simplu se va alerga cu 10% mai putin, va recomand sa faceti un test de 5km alergare, pe o caldura ca asta, si respectiv pe timp de seara, veti fi shocati de diferenta de timp pe care o veti scoate...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  26 Iunie 2019, 21:24
Postat de knuty pe 26 Iunie 2019, 20:40

Prostul asta atat stie sa zica "ASA CEVA"Aproape in fiecare propozitie se regaseste "ASA CEVA"!!!

prost si nul esti ba

Vezi toate comentariile (5)
Comentează