FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

EURO 2020 // Răzvan Burleanu a făcut 3 anunțuri importante: bazele de pregătire Ghencea, Arcul de Triumf, Giulești și Dinamo au fost înlocuite + România ar putea organiza integral un turneu final

Articol de - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 18:45

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a susținut astăzi o conferință de presă la Casa Fotbalului.

  • Tragerea la sorți pentru grupele EURO 2020 va avea loc mâine, la București, într-un eveniment ce va fi găzduit la Romexpo și va transmis de Pro TV și GSP.ro în direct de la ora 19:00.
  • România va organiza 3 meciuri din faza grupelor Campionatului European 2020, plus o partidă din „optimi”, pe Arena Națională
  • România are în continuare șanse să meargă la EURO 2020. Va juca un baraj cu Islanda, în deplasare, pe 26 martie. Dacă înving, „tricolorii” vor disputa finala cu Bulgaria sau Ungaria.

1. Baze de pregătire la Mogoșoaia, Berceni și Voluntari

Chiar dacă "stadioanele Ghencea și Arcul de Triumf sunt în grafic pentru a putea găzdui la 30 mai antrenamentele echipelor prezente la București", președintele FRF a anunțat că, deocamdată, doar bazele de pregătire de la Mogoșoaia, Berceni și Voluntari au fost propuse naționalelor calificate. În locul celor care erau inițial în proiect: Ghencea, Arcul de Triumf, Giulești și Dinamo. 

2. Schimbă gazonul înainte de Euro?!

Arena Națională ar putea avea un teren nou la turneul final de anul viitor. "E un aspect la care Primăria Capitalei se gândește, și noi ne dorim să avem un gazon optim pentru Euro 2020", a declarat Răzvan Burleanu. Președintele FRF nu știe încă "dacă va fi natural sau hibrid. Noi, ca țară, suferim mult. Nu deținem acest know how pentru întreținerea suprafețelor de joc". Va fi a treia oară în ultimii doi ani când e înlocuit gazonul pe Național Arena.

3. Candidăm pentru Euro U21 din 2023?

După ce am găzduit Euro U21 în 1998, vrem să organizăm alt turneu final de tineret. Pregătind o candidatură pentru 2023. "Am fost convingători în relația cu UEFA și am primit Euro U19 în 2021. Ne dorim să avem și Euro U21 în 2023", a dezvăluit președintele FRF.

Reporterii Gazetei Sporturilor, interziși de FRF la conferința susținută de Martin Kallen, CEO UEFA Events » Explicația oamenilor de ordine

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
105662257060988
Eugen Qy  •  30 Noiembrie 2019, 19:43
Postat de Aurelian Dumitrache pe 29 Noiembrie 2019, 22:54

RUDI KONRAD ,A FOST CEL CARE S A OCUPAT DE GAZONUL DIN GHENCEA!

.... si pe vremea cand a facut-o, acela era cel mai bun gazon din Romania, rivalizand cu cele din Vestul Europei !!!!!!! Cand nu a mai putut-o face, din cauze subiective si obiective- acela a devenit celebra "OREZARIE"pe care ne-o putem de asemenea, reaminti...

105662257060988
Eugen Qy  •  30 Noiembrie 2019, 19:38
Postat de Traian Pavelescu pe 30 Noiembrie 2019, 00:13

Ce sa caute echipe precum Franța, Germania, UK, Olanda, Suedia, etc din tari cu adevărat democratice, intr-o cazarma odioasa precum CSA, impusa cu forța de trupele bolșevice in 1947 și păstrată doar in România de niște guverne inconștiente, incompetente ancorate in trecutul toxic! Cazarma din Ghencea este susținută de câteva sute de nostalgici, neadaptați și deci doritori de fotbal militarizat oferit de partid și de stat. Dar asta in UE nuvse mai poate. Ar fi penibil ca echipe importante sa fie obligate sa între intr-o UM de tip sovietic!

Ce pacat ca oameni ca tine -care au o singura IDEE, si aia PROASTA si totusi se tin cu dintii de ea- sunt lasati sa se exprime on line, LIBER pe site-urile diferitelor publicatii ! Esti un anti stelist, e poate firesc si acest uimitor fenomen, dar ca sa confunzi pana la limita cea mai degradanta, realitatea cu dorintele tale abominabile, tine de domeniul alienarii ...Ti-am raspuns atat tie, cat si -mai ales- multiplelor tale CLONE care au scris in aceeasi NOTA caracteristica... E ULTIMA OARA cand o mai fac si sper ca macar ACUM vei intelege -chiar si partial- ca te afli intr-o regretabila PROFUNDA EROARE !!! Cum pui tu problema ar trebui ca intre tarile foste colonii si cele colonizatoare sa existe prapastia ISTORIEI. Dupa tine ar TREBUI ca SUA sau INDIA sa se uite de sus la GB (UK), Algeria la fel, la FRANTA, si asa mai de parte. Istoria trebuie INVATATA si LECTIILE EI trebuiesc STIUTE caci altfel vom fi pusi in situatia de a le REPETA ! Dupa parerea ta -GRESITA, repet- STEAUA si Dinamo si toate Cluburile care proveneau din ARMATA sau din Militie (ori SECURITATE), ori cele departamentale RAPID, Petrolul, Minerul, Jiul, ori cele sustinute de JUDETENELE de Partid ar trebui DESFIINTATE !!!! Practic ai desfiinta INTREG FOTBALUL ROMANESC si ai pune in loc niste NEICA NIMENI in chiloti care fara stiinta acestui FENOMEN, l-ar distruge -repet, L-AR DISTRUGE- COMPLET!!!!! Sper din INIMA ca NU ASTA AI VREA !!!

108022913946097
Traian Pavelescu  •  30 Noiembrie 2019, 00:13

Ce sa caute echipe precum Franța, Germania, UK, Olanda, Suedia, etc din tari cu adevărat democratice, intr-o cazarma odioasa precum CSA, impusa cu forța de trupele bolșevice in 1947 și păstrată doar in România de niște guverne inconștiente, incompetente ancorate in trecutul toxic! Cazarma din Ghencea este susținută de câteva sute de nostalgici, neadaptați și deci doritori de fotbal militarizat oferit de partid și de stat. Dar asta in UE nuvse mai poate. Ar fi penibil ca echipe importante sa fie obligate sa între intr-o UM de tip sovietic!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează