FOTBAL  »  NATIONALA  »  BILETE ARENA NAȚIONALĂ

EURO 2020 // Ultima șansă pentru suporteri: cum îți mai poți cumpăra bilete la EURO 2020

Articol de - Publicat duminica, 25 august 2019 12:07

BILETE EURO 2020 // Suporterii care n-au avut noroc la tragerea la sorți pentru bilete le pot cumpăra acum, automat, de pe site-ul oficial al competiției.

UEFA i-a anunţat pe suporteri că biletele alocate în urma loteriei care nu au fost plătite până la termenul-limită anunțat inițial sunt disponibile pentru cei a căror solicitare nu a fost câștigătoare

De această dată, principiul este unul mult mai simplu: "Primul venit, primul servit". Aceștia vor putea accesa site-ul de bilete UEFA pentru a-și rezerva locul rămas vacant pe stadion.

Următoarea perioadă în care vor fi puse la vânzare bilete va fi în decembrie 2019, după tragerea la sorți a grupelor, care va avea loc pe 30 noiembrie 2019, la București, la Romexpo, dar la care vor putea aplica doar fanii echipelor calificate până la acel moment!

Un număr-record de 19,3 milioane de solicitări au fost înregistrate pe platforma UEFA pentru primul milion şi jumătate de bilete disponibile la partidele de la Campionatul European organizat, anul viitor, în 12 oraşe europene.  

Bucureştiul va găzdui patru partide la turneul final: trei din faza grupelor, pe 14, 18 şi 22 iunie, şi o optime de finală, pe 29 iunie. Jocurile se vor disputa pe Arena Naţională.

30 de eurocostă cel mai ieftin bilet la meciurile de la Campionatul European de la București, iar cel mai scump 125 de euro

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează