NATIONALA  ·  EXCLUDERE

Exclus de la națională pentru aproximativ 4 luni! Noua revelație a Viitorului l-a scos din minți pe selecționer

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Vineri, 17 Noiembrie 2017, 10:48

Alexandru Mățan (18 ani) este noul puști-minune de la echipa Viitorului, dar selecționerul echipei U19 a României povestește că timp de patru luni nu l-a chemat la echipa națională din cauza unui incident care a avut loc la Moscova.

"Am avut o întâmplare cu el, la Moscova, când am debutat eu cu ei. Eram într-un hotel de cinci stele, noi, echipele, dar erau acolo și oameni cu bani, cu poziții. La un moment dat, m-am trezit că se alerga cu portarul Rareș pe hol, cu sticlele de apă, să se stropească.

Nu trece o zi, iară... De copii ce erau, aveau 15-16 ani. I-am zis: «Ține minte ce îți spun, din momentul ăsta să uiți că m-ai cunoscut și de echipa națională! Trei luni și jumătate am avut acțiuni și nu l-am chemat.

Toată lumea m-a întrebat ce am cu el, antenorii de la Viitorul... Și le-am zis că n-am nimic, îmi place, dar să-l întrebe ce a făcut. Dupa vreo patru luni, l-am chemat și i-am zis: «Mai faci?» Și mi-a răspuns: «Nu mai fac, domn' profesor»", a povestit Adrian Boingiu la TV Telekom Sport. 

Alexandru Mățan face parte din naționala U19 care s-a calificat la Turul de Elită pentru EURO 2018, după ce a câștigat categoric, în Grecia, o grupă cu elenii, Rusia și Gibraltar.„Mi-am găsit beleaua cu declarațiile astea!”. CTP, reacție dură după afirmațiile despre masturbare

Libertatea

Comentarii (5)

Nicu Valentin Vasiliu  •  17 Noiembrie 2017, 12:44
Postat de smdb pe 17 Noiembrie 2017, 12:22

Ce mentalitate de comunist incuiat la mine... "erau acolo și oameni cu bani, cu poziții".... auzi la el. Poate peste vreo 100 de ani realizeaza si comunistii ca "pedeapsa" este o metoda de educatie cu efecte doar pe termen scurt, care esueaza lamentabil pe termen lung...

Adevărat grăiești . La 15 16 ani ești copil mai faci si năzbâtii . Auzi la el sa nu-l cheme 4 luni la lot ca se alerga si se stropea cu apa si erau oameni foarte importanți acolo care probabil in mintea închisă a “profesorului” credea ca sau născut importanți si plini de bani :p

Ferastrau Razvan  •  17 Noiembrie 2017, 12:43

Este pentru prima data cand comentez un articol al acestui site insa m-a intrigat foarte tare. In primul rand aceasta "intamplare" este veche si il are ca protagonist pe Ionut Lutu , nicidecum pe Matan. Intamplarea aceasta a povestit-o Boingiu despre Lutu , pe vremea cand acesta era la loturile de juniori ....Sincer sa fiu nu stiu cum Dumnezeu angajeaza redactiile oameni care nu au habar sa distinga niste articole si personajele din ele, dar in fine......Nu sunt lupul moralist , doar vroiam sa atrag atentia acestui angajat de faptul ca este total dezinformat.

vladutz13  •  17 Noiembrie 2017, 12:27

Chiar mi se pare amuzanta treaba, i-a facut bine, niste disciplina nu strica, nu e nicio tragedie ca a pierdut cateva meciuri la Nationala :)). Uite ca i-a facut bine. Nu stiu cat se poate deduce din povestea asta, dar e foarte bine ca astea sunt "nebuniile" pe care le fac astia si nu betii ca altii.

Vezi toate comentariile (5 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Bundesliga
Werder Bremen - Wolfsburg
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
14:30 Fotbal, Bundesliga 2
Stuttgart - Osnabruck
Digi 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2
Hannover - Heidenheim
Digi 3
14:30 Fotbal, Bundesliga 2
Erzgebirge Aue - Karlsruher
Digi 4
15:30 Documentar TV
Mircea Lucescu: episodul 2
TVR 1
16:30 Fotbal, Bundesliga
Union Berlin - Schalke 04
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:00 Fotbal, Bundesliga
Augsburg - Koln
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1