FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

EXCLUSIV Acord FRF - Daum » Când pleacă neamțul de la națională și câți bani va încasa

Articol de - Publicat joi, 14 septembrie 2017 11:32

Selecționerul Christoph Daum este tot mai aproape de a pleca de la naționala României.

Neamțul se află acum la sediul FRF, iar surse federale spun că aseara s-a întâlnit cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, și s-au înțeles asupra rezilierii contractului valabil până pe 31 decembrie.  Federația îi va plăti salariul lui Daum până la finalul înțelegerii. Astfel, acesta va mai încasa aproximativ 135.000 de euro.

Încetarea contractului va fi confirmată oficial de Comitetul Executiv pe 22 septembrie, iar până atunci, Daum va veni la muncă în fiecare zi. 

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului și principalul favorit să preia banca naționalei, are termen până vineri seară pentru a da un răspuns definitiv la oferta făcută de FRF. 

Dacă Petrescu și Federația nu ajung la un acord, iar până duminică nu va fi ales noul antrenor, FRF va trimite telegrame de convocare pentru toți stranierii aflați în vizorul selecționerului în ultimele luni, ca să fie acoperiți pentru selecția la meciurile cu Kazahstan și Danemarca (5 octombrie, respectiv 8).

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 19p
2. Danemarca 16p
3. Muntenegru 16p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p
 

Meciurile următoare: 

  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
sakamoto
sakamoto  •  15 Septembrie 2017, 09:37

Ar fi benefic pt Natzionala Romaniei de fotbal, ca selectzionerul angajat, sa aiba o clauza in contract, care stipuleaza ca daca acesta nu are rezultate notabile in primele 5 meciuri, sa poata fi schimbat gratis. Fara sa ii fie platit nici un ban. Altul la rind! Pina gasim un selectzioner veritabil. Caci se pare ca este o loterie, sa avem un selectzioner pe placul tuturor. Shi datorita faptului ca jucatorii romani de fotbal, sint slabi valoric-cei mai prezentabili, lustruiesc cu frenezie banca de rezerve in campionate cu fotbal avansat, pina sint returnatzi gratis-ar trebui naturalizatzi fotbalishti sudamericani, africani, de valoare. Shi nu numai. N-am fi singurii care procedeaza astfel. Este la moda. Daca la rugbi, handbal, baschet se poate, la fotbal de ce nu?Hai Romania!

helioglobalus
helioglobalus  •  14 Septembrie 2017, 20:26

*** de Daum trebuia să plătească el o amendă de 500 000 pentru bătaia de joc oferită în loc de fotbal!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sooos1ck
sooos1ck  •  14 Septembrie 2017, 17:37
Postat de mioriticul pe 14 Septembrie 2017, 15:27

Becali selectioner!

Cred că e mai bun că Daum, echipa lui Gigi joaca mereu in grupele europene!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează