FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Acuzații grave la adresa președintelui FRF: „Burleanu a încercat un șantaj cu mine! I-am zis: «Băi, băiatule, nu încerca d-astea cu mine...»”

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2020 19:37 / Actualizat luni, 17 august 2020 20:28

Florin Prunea, 51 de ani, fostul portar al echipei naționale, fost angajat la Federației Române de Fotbal, iar în ultimii ani în mai multe funcții de conducere în executivul cluburilor din Liga 1, a acceptat invitația de a participa la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO este în fiecare miercuri, de la ora 20:00!

Acesta a vorbit și despre banii pe care-i are de primit de la Dinamo, dar și cum a recuperat o sumă incredibilă de la Federația Română de Fotbal.

- Florine, care mai e legătura ta cu Dinamo?
- Mi-am terminat contractul, dar n-am mai luat salariul din octombrie. Se ocupă avocații. Lumea o să zică: "Prunea scandalagiul". Păi, ce scandalagiu, domne? Plătește-mă, sunt drepturile mele financiare! Nu mi le-am cerut în perioada în care am fost acolo pentru că mi se părea normal să-și ia oamenii ăia, săracii, de pe la Săftica, cu salarii de 2.000 de lei.

- Ai fost înțelegător.
- Da. Și-am avut o discuție cu avocatul domnului Negoiță, cu Vali Gheorghiță. "Hai să facem o hârtie că îmi iau banii peste un an! Că-mi dați salariile". "Florine, da, nu cred că o să fie probleme, dar mai discutăm". N-am mai avut cu cine... Acum e un moment greu, dar vreau banii peste un an, peste doi. Am 45.000 de euro de luat!

- Tu ai luat o grămadă de bani și după procesul cu Federația.
- 275.000 de euro. Am avut o întâlnire cu actualul președinte, de față cu domnul Chivorchian și Gabi Bodescu, în care mi-au spus: "Trebuie să te prezinți la serviciu de mâine!". Eu mi-am dat seama că e ceva în neregulă. Eu eram la Iași, președinte exectiv, eram implicați în lupta de la retrogradare. Nu puteam să las treaba la Iași. Au încercat un șantaj cu mine.

- Ce șantaj?
- I-am zis: "Băi băiatule...". Că așa vorbeam cu el. "Nu încerca să faci șantaj d-ăsta cu mine, că nu merge! Eu nu plec de la Iași". "Eu îți fac hârtie ca de mâine să vii la serviciu și te dau afară". "Fă ce vrei, dar vezi că am drepturile financiare". "Păi, cât e?". "270.000 de euro". "Păi, Florine, nu putem să găsim înțelegere?". "Ba da. Facem documente și-mi dai banii în doi ani". "Du-te, așteaptă-mă un pic dincolo cu domnul Chivorchian că am un interviu cu un ziarist. Faceți voi actele și eu le semnez". "Bine, domnule!". Am plecat cu Chivorchian, am făcut actele cu avocatul meu... A trecut o oră, o oră jumate.

- Plecase?
- I-am zis avocatului: "Ia du-te, mă, că sigur e ceva neregulă. Semnează sau nu documentele?". S-a întors: "M-a dat afară din birou Burleanu. Mi-a zis să ies afară". Când am văzut asta, am luat număr de înregistrare pe documente și-am plecat. După șase luni a venit hotărârea definitivă. Eu voiam banii în doi ani, în patru tranșe și mai renunțam și la 60.000 de euro. Când a venit hotărârea instanței: 275.000 de euro, într-o singură tranșă, plătiți în zece zile.

- Acum în ce relații sunteți?
- Nu mai am nicio relație. Chiar și în Comitetul Executiv s-a încercat o negociere cu mine, în fața membrilor, mai mult o forțare de mână. "Domnilor, pentru dezvoltarea fotbalului românesc, îl rugăm pe Florin Prunea să ne lase și pe noi cu banii ăștia". "Domnule președinte, dar spuneți-le și membrilor Comitetului Executiv negocierea pe care ați avut-o cu mine, când am stat dincolo cu actele în mână două ore. Hai, spuneți-le!". Se uitau toți la mine și la Burleanu. "Îmi virați banii în cont, în 24 de ore!".

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV / Giovanni Becali a fost arestat la Bogota: „M-am bătut în aeroport cu poliția! Șapte frați pentru șapte surori. Bătaie, bătaie!"

EXCLUSIV Episod genial dezvăluit de Florin Prunea: „Era cu paharul de whisky în față. Mi-a dat 30.000 de dolari la pungă și m-a dat afară!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  17 August 2020, 22:37

Vrem VAR !!! Luati bani imprumut de la FIFA, UEFA dar faceti VAR ! nu va dati doar salarii si excursii !

scarface
scarface  •  17 August 2020, 22:00
Postat de emil1986 pe 17 August 2020, 21:59

Burleanu, ***!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emil1986
emil1986  •  17 August 2020, 21:59

Burleanu, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează