FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACCIDENTARE

EXCLUSIV Am ieșit șifonați » Buletinul medical al românilor după victoria cu Kazahstan! Avem 7 fotbaliști cu probleme! Un dinamovist, chemat de urgență pentru a înlocui un titular

Articol de , - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 10:38

România a învins-o pe Kazahstan, scor 3-1, însă cu multe sacrificii. Echipa lui Cosmin Contra n-a avut parte de un meci deloc simplu și relaxant, ba mai mult, formația oaspete având un joc foarte dur. 

Mai mulți fotbaliști au acuzat probleme la pauza și după acest joc. Mihai Pintilii este unul dintre ei, acesta simțind o înțepătură la gambă.

După un RMN efectuat în această dimineață a aflat că nu poate juca, fiind vorba despre o ruptură musculară. În locul său a fost chemat Anton, care se află deja la Mogoșoaia. 

Buletin medical al tricolorilor:

Surse de la Casa Fotbalului susțin că problemele la umăr ale lui Vlad Chircheș sunt destul de grave. Prima oară când i-a sărit umărul s-a întâmplat la meciul tur cu Danemarca, a mai pățit-o și la Napoli, iar în momentul în care medicii încearcă să i-l pună la loc, are dureri groaznice. În vara viitoare se va opera, asta și pentru că pauza ar trebui să fie de vreo două luni.

La pauza meciului medicul naționalei a avut mari probleme, neștiind încotro să meargă și să ofere îngrijiri. Pe lângă Pintilii și Chiricheș,  probleme a avut și Romario Benzar

Fundașul FCSB-ului a jucat răcit, iar la pauză a acuzat o stare de rău. În plus, a suferit și o ușoară entorsă la genunchi. Gicu Grozav n-a terminat nici el meciul bine, având o tăietură urâtă la gleznă, pe tendon. Șansele acestuia să joace în Danemarca sunt destul de mici. 

Dragoș Grigore și Ovidiu Hoban au avut și ei de suferit. Primul are o contuzie la laba piciorului, fiind incert pentru meciul care urmează duminică. Mijlocașul CFR-ului are și el o contuzie în piept după ce a primit o lovitură de la un adversar. Pentru acesta veștile sunt ceva mai bune. 

Alex Chipciu a suferit la o lovitură la spate și a avut nevoie de infiltrații pentru a continua meciul. Mijlocașul de la Anderlecht este suspendat cu Danemarca. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
blatistu49
blatistu49  •  06 Octombrie 2017, 18:28

Pacat de CHIRI e in forma buna

1198766430181192
Abigail Laslas  •  06 Octombrie 2017, 15:27
Postat de cpt.ahab pe 06 Octombrie 2017, 12:25

Ma intreb: ce face fenomenalul preparator fizic de la FCSB de i se rup aproape toti jucatorii? Ieri ii ridicati osanale. Cat despre Anton, e trist! Un jucator rudimentar, fara nici o valenta deosebita, un patrunjel in supa.

adik Pintili e aproape toti, haterica? :))

cneius
cneius  •  06 Octombrie 2017, 14:17

Nici in doi nu scrieti corect ?..."formația oaspete având un meci foarte dur" ? Poate: "formația oaspete având un JOC foarte dur" !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează