FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

EXCLUSIV Analiză DURĂ a lui Ion Pîrcălab: ”Mirel Rădoi e un antrenor privilegiat” + „Nu e obligatoriu ca Adi Mutu să ajungă antrenor mare”

Articol de - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 17:25

Ion Pîrcălab (78 de ani) a comentat, în exclusivitate pentru GSP.ro, numirea lui Adrian Mutu (41 de ani) la naționala U21, făcând o comparație cu Mirel Rădoi (38 de ani), cel ajuns între timp la prima reprezentativă.   

„Federația a făcut bine că l-a adus pe Mutu, a fost un mare fotbalist. Cred că FRF i-a întins o mână, după părerea mea. Însă, deși a fost un mare jucător, nu e obligatoriu să fie un antrenor mare. Ar fi o mare greșeală să credem că va califica în mod sigur echipa la Europeanul de tineret. 

Plus că Mutu nu va mai avea lotul pe care l-a avut Mirel Rădoi. El a avut o generație bună, putem spune că a fost un antrenor privilegiat, la fel cum au fost Iordănescu sau alții

Rădoi a avut o generație bună și de asta a avut și rezultate. El a mai fost antrenor la FCSB și n-a avut rezultate”, a spus Pîrcălab, cel care a avertizat apoi cu privire la dificultatea „barajului” cu Islanda din martie:

Ion Pîrcălab: „Ați văzut ce surprize a produs Islanda în trecut”

„Avem șanse în Islanda, dar trebuie să fim foarte atenți. Islanda e o echipă dificilă, care joacă fotbal. Sunt mulți jucători de acolo care evoluează în străinătate și am văzut ce surprize au produs în trecut”, a declarat Pîrcălab. 

5 goluriîn 38 de meciuri a reușit Pîrcălab la prima reprezentativă, pentru care a evoluat între 1961 și 1968

EXCLUSIV Ionuț Chirilă furibund: „Mutu la naționala U21? E ca și cum m-ai pune pe mine director la banca Rothschild”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
pma77
pma77  •  10 Ianuarie 2020, 20:04
Postat de demolarii pe 10 Ianuarie 2020, 19:01

Mutu e o greseala la tineret. A avut o cariera personală cum a dorit. De ce trebuie sa-l mai suporte un popor ca antrenor federal? Ca e la a 4-a nevasta? Ca nu a devenit legenda la nicio echipa pe unde a jucat? Sa comparam cariera lui St Radu cu a lui Mutu: Radu e clar o legenda pentru Lazio ......oare de ce Mutu a fost doar greiere?

Este o legenda pentru nationala Romaniei care a marcat 35 de goluri si pentru Fiorentina 69 de goluri.

341520613173829
Otilia Barbu  •  10 Ianuarie 2020, 19:15

O obligatie, nu un privilegiu, e sa cunosti limba materna, a trebui e un verb impersonal, ca atare trebuie sa mai mergi la scoala, stimabile, inainte sa emiti judecati asa zis de valoare....

rocky2
rocky2  •  10 Ianuarie 2020, 19:04

Radoi e finul ciobanului, mai trebuiesc si alte privilegii?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează