FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA

EXCLUSIV Antrenament secret pentru naționala României » Ce a urmărit Iordănescu și de ce ideea cu "protejarea gazonului" e praf în ochi

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2016 13:49

Naționala României a efectuat în această dimineață un antrenament secret pe Cluj Arena.

Surpriza este însă că Iordănescu anunța ieri că a mutat antrenamentul în Gruia, tocmai pentru a proteja gazonul de pe arena pe care se va juca partida.

Se pare însă că în spatele deciziei a stat faptul că Iordănescu n-a vrut să expună echipa "spionilor".

Azi dimineață, tricolorii au venit la stadion și au susținut un scurt antrenament secret.

Iordănescu a folosit la antrenament următoarea echipă: Tătărușanu - Săpunaru, Chiricheș, Dr. Grigore, Toșca - Hoban, Pintilii - Torje, Stanciu, Stancu, Fl. Andone.

Nu aceasta va fi însă echipa de start pe care selecționerul o va folosi la ora meciului. Iordănescu a vrut să îl mai urmărească o dată pe Toșca, însă titular va fi Steliano Filip. De asemenea, locul lui Torje va fi luat de stelistul Adrian Popa (Detalii AICI despre echipa de start).

România - Spania este în această seară, de la ora 21:45, în direct la DolceSport, TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO. 

S-a mers și la handbal

La Sala Polivalentă din Cluj s-a jucat azi meciul de handbal dintre U Cluj și Dunărea Brăila, care se joacă în apropierea stadionului. 

Mai mulți suporteri veniți din timp la stadion pentru amicalul România - Spania au preferat să asiste și la acest meci de handbal. Pe băncile celor două echipe sunt Carmen Amariei/Luminița Huțupan și Costică Buceschi. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
creve
creve  •  27 Martie 2016, 18:13

Zici că jucăm finala campionatului mondial :))))

kossu
kossu  •  27 Martie 2016, 16:19
Postat de talpaiadului pe 27 Martie 2016, 15:27

De ce atata secretomanie la un meci amical?

Eh, există o miză destul de importantă, totuși. Șumi și cu Tata Puiu au pus un pariu pe scor pauză-final. Cine câștigă îi ia iconițele celuilalt (piei, drace!)...

ottobraun
ottobraun  •  27 Martie 2016, 15:47

***!nationala prostilor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează