FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ, 19:00, TVR 1, GSP

EXCLUSIV Avertisment pentru România înainte de meciul cu Armenia: "De la el va veni pericolul! E foarte tehnic și are viteză"

Pizzelli, numărul 8 // FOTO: Guliver/GettyImages
Pizzelli, numărul 8 // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 10:23

România va juca mâine contra Armeniei, de la ora 19:00, într-un meci din preliminariile CM 2018. Partida va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Arman Karamyan, fost jucător la Rapid și Poli Timișoara, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor și a analizat jucătorii Armeniei, spunând că pericolul vine de la Pizzelli.

 "Pizzelli e un brazilian cu cetățenie armeană, foarte tehnic, are viteză și execută admirabil loviturile libere. Nu excelează la capitolul forță, așa că un marcaj mai agresiv îl poate pune în dificultate.

Dar, mai ales fără Mhitarian, grupul e cel care contează la națională. Șansele sunt împărțite la jumătate. Eu voi ține cu ambele echipe și, cine va merita, acela să învingă! Sigur, România e favorită și acum, dar se poate întâmpla orice.

În urmă cu 12 ani, României i-au lipsit vreo opt, nouă jucători importanți, iar băieții care au venit atunci la Erevan se lăudau că or se ne bată ușor. Și s-au încurcat! Dar formația de acum a României mi se pare mai bună decât cea de data trecută", a spus Karamyan pentru Gazeta Sporturilor.

În România, Arman a jucat Rapid, FC Brașov, Gloria, Ceahlăul, Poli Timișoara Steaua și Urziceni, dar nu a avut succesul fratelui său, Artiom, care a fost considerat mai valoros.

Pizzelli, 32 de ani, este legitimat la Al Fujairah, în Emiratele Arabe Unite. De-a lungul carierei a mai jucat la echipe precum Metalurg Donețk, Kuban sau Aktobe.

Interviul de două pagini poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau platforma Gazeta Digitală unde poți afla ce spune Karamyan despre echipa României și fotbaliștii români. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  08 Octombrie 2016, 01:35

Armenii ne daum două.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează