FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Ca în filmele cu spionaj! DOVADA! Legături între SRI, FRF și PSD!

Vasile Dîncu și Liviu Dragnea încadrați de întreaga conducere executivă a FRF // FOTO: Alex Nicodim
Vasile Dîncu și Liviu Dragnea încadrați de întreaga conducere executivă a FRF // FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2016 09:46

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie că în deplasarea de la Belfast, din iunie 2015, delegaţia "naţionalei" a cuprins şi nume grele din politică şi servicii secrete, Maior, Dâncu, Dragnea, pe numele fostului vicepremier şi preşedinte al PSD fiind rezervate la hotelul Hilton, conform fişei stabilimentului, două camere, nu doar una.

Actuala administraţie de la Casa Fotbalului n-a fost acuzată doar de lipsă de pricepere în managementul fotbalului, dar a primit şi suspiciuni masive în privinţa relaţiei extrem de strânse pe care ar avea-o faţă de viaţa politică din România sau faţă de persoane extrem de influente, inclusiv dintre cele care au deţinut funcţii în Serviciile Secrete.

Ceea ce vine să confirme această teorie e facsimilul unui hotel din Belfast, unde delegaţia FRF s-a cazat în urmă cu un an şi jumătate, atunci când s-a jucat meciul cu Irlanda de Nord din preliminariile CE 2016. În respectivul document, publicat şi de ziarul Naţional în urmă cu ceva timp, apare listingul camerelor, cu repartizarea fiecărei persoane.

Printre numele care au avut camere rezervate: George Maior, Vasile Dâncu, Liviu Dragnea. Alături de Sepsi, Tătăruşanu, Iordănescu, Isăilă, Burleanu, Vochin şi ceilalţi.

Materialul complet poate fi citit în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală unde poți citi toate detaliile și reacția lui Dragnea

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
khal_37
khal_37  •  15 Noiembrie 2016, 12:30

Doar dinamo....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează