FOTBAL  »  NATIONALA  »  KAZAHSTAN - ROMÂNIA 0-0

EXCLUSIV Căpitanul naționalei luat la mișto! Detalii incredibile din timpul partidei cu Kazahstan: "Râdea de Grigore"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2016 09:42

Gabriel Enache (26 de ani) a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre înfruntarea dură cu Kazahstan, scor 0-0, și descrie un moment incredibil cu arbitrul portughez Manuel De Sousa în prim plan.

- Gabi, ai ajuns viu acasă după partida de la Astana?
- Slavă Domnului, da! Parcă am fost la război, nu la o partidă de fotbal. Adversarii nici nu erau atenți la mingi, de multe ori îi interesa numai să ne lovească. N-am întâlnit nici pe la "județ" asemenea agresivitate. Au împărțit coate și pumni cât au putut, iar arbitrul începuse să râdă de Grigore, căruia tocmai i se făcuse o fractură de piramidă nazală. Îi zicea că-l doare fața mai mult din cauza frigului!

- Cum așa?
- Exact așa! Ne-a povestit Dragoș după meci. În asemenea condiții, e greu să mai vorbești despre fotbal și să faci nu știu ce analize. La Astana am participat la o luptă, ăsta e adevărul!

Dragoș Grigore a suferit o fractură de piramidă nazală după ce a primit un cot în figură de la un adversar în minutul 13. Faza s-a petrecut în careul kazahilor, iar toți specialiștii români în arbitraj au spus că arbitrul trebuia să dicteze lovitură de pedeapsă.

4 selecții
are Enache la națională, pentru care a debutat în septembrie 2014, la Grecia - România 0-1

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi și în Gazeta Digitală un amplu interviu cu Gabi Enache. Printre altele, fotbalistul Stelei explică și faza din finalul meciului în care a alunecat și n-a reușit să înscrie golul de trei puncte.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
cadamud
cadamud  •  13 Octombrie 2016, 16:20

Au jucat dur Kazahii dar trebuia sa castigam. Daum stia ca terenul va fi greu iar adversarul si posibil arbitrul ostili. O echipa mare castiga la scor fara probleme.

magic4ever
magic4ever  •  13 Octombrie 2016, 13:41

ENACHE AI FOST PENIBIL...DE TINE CRED CA AU RAS SI COPII DE MINGII LA CAT DE SLAB AI PUTUT SA JOCI SI CUM AI REUSIT SA TE IMPIEDICI CAND AVEAI POARTA GOALA IN FATA SI TREBUIA SA IMPINGI MINGEA IN POARTA...LASA-NE ENACHE SI IA-L SI PE AERIANUL DE TOSCA CU TINE CA N-ARE NICI O TREABA CU POSTUL DE FUNDAS STANGA SI ESTE UN PERICOL PENTRU PROPRIUL PORTAR...

claudiu.h12
claudiu.h12  •  13 Octombrie 2016, 13:31
Postat de don.uci pe 13 Octombrie 2016, 13:02

barbate, de ce esti ***? ai vazut meciul?

@don.uci. Da , am vazut meciul. Si nu vreau sa gasesc /vad/ observ nicio scuza , niciun motiv, pt ca nu am batut cazacii !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează