FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Chiricheș e noul Chivu » Ce probleme de coșmar are căpitanul României: "Pentru el nu e altă soluție decât să se opereze"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 14:50

Fundașul Vlad Chiricheș, căpitanul "naţionalei", suferă de luxaţie recidivantă, aceeaşi accidentare pentru care Crsti Chivu s-a operat în 2008.

Victoria cu Kazahstan a lăsat urme adânci în lotul lui Contra. Pintilii (ruptură musculară) şi Grozav (plagă tăiată la tendonul lui Achile, care a necesitat 5 puncte de sutură), au şi părăsit cantonamnetul "tricolorilor", ei urmând să lipsească cu Danemarca. În locul primului, selecţionerul l-a convocat de urgenţă pe dinamovistul Paul Anton. Grigore şi Hoban s-au ales şi ei cu contuzii, iar Benzar şi Chipciu, oricum suspendaţi pentru partida de la Copenhaga, acuză şi ei probleme: o luxaţie de genunchi, respectiv mari dureri de spate. 

Pericol să tot sară!

Un caz aparte este cel al lui Vlad Chiricheş. Căpitanul echipei naţionale a rezistat cu greu pe teren până la final, după un nou episod în care i-a sărit iar umărul stâng. O accidentare mai veche, de la partida cu Danemarca, din martie. De atunci, umărul stâng al lui Vlad a mai ieşit de câteva ori.

"La fiecare meci e în pericol să îi tot sară umărul. Şi nu e sigur că mereu poate fi pus la loc pe teren. Pentru el nu e altă soluție decât să se opereze. Are aceeaşi problemă ca şi Cristi Chivu, care s-a accidentat la fel într-un amical cu Germania, prin 2007, dar a fost nevoit să ajungă la operaţie imediat după Euro 2008", spun surse federale.

Chiricheș ar urma să se opereze în vară, iar recuperarea ar dura minimum două luni. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
sasha8777
sasha8777  •  07 Octombrie 2017, 19:34
Postat de valeri_gazaev100 pe 07 Octombrie 2017, 15:04

chirches nu e chivu asa cum fcsb nu e steaua !!

Si nici iarna nu-i ca vara gazaev azgaotic ....esti "belea" pe comparatii ....

696253093853906
Ghita Florin  •  07 Octombrie 2017, 17:03

Da,se pare ca sunt de acelasi sex

blatistu49
blatistu49  •  07 Octombrie 2017, 15:39

e pacat case accidenteaza dar e depasit total nu are ce cauta la nationala la NAPOLI este la numar folosit in meciuri usoare e tinut de impresarul italian

Vezi toate comentariile (9)
Comentează