FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACCIDENTARE

EXCLUSIV Chiricheș se operează azi la genunchi » Acum e clar! Cât va lipsi de pe gazon

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 10 septembrie 2018 15:09

Vlad Chiricheș, 28 de ani, a aflat astăzi gravitatea accidentării suferite în partida cu Muntenegru de vineri, 0-0, prima a "tricolorilor" din Liga Națiunilor: acesta are probleme la ligamente și va fi supus unei intervenții chirurgicale. 

Fundașul nu a mai făcut deplasarea alături de delegația naționalei în Serbia, plecând deja în Italia, acolo unde astăzi se va opera le genunchiul stâng. Chiricheș va fi operat la Roma de doctorul chirurg Paolo Mariani, cel care va efectua operația de reconstrucție a ligamentului încrucișat anterior. 

Operația nu este una ușoară, lui Chiricheș urmând să-i fie aplicată în zona vulnerabilă de la ligamente o bucată din tendonul rotulian, spun sursele GSP.ro. 

6 luni
va lipsi, cel mai probabil, Chiricheș de pe gazon, ceea ce înseamnă că nu va mai juca deloc în 2018

Vezi și: Lovitură devastatoare pentru FCSB! Cât va absenta Pintilii după accidentarea din meciul cu Muntenegru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
sala_dalles
sala_dalles  •  10 Septembrie 2018, 18:44

Omului Chiriches . ITI UREZ INSANATOSIRE GRABNICA !

torque07
torque07  •  10 Septembrie 2018, 18:24

Trebuia sa-l convinga pe Sarri sa-i dea drumul de anul trecut. Sa fi mers la vreo echipa mai modesta unde sa joace. E greu sa te impui la vicecampioana italiei si totusi a fost tinut chiar daca Napoli a avut oferte destul de bune pt el, nu-l tin aia de pomana. Ok e rezerva dar ca sa tii un inlocuitor trebuie sa te bazezi oricum pe el..vorbim de Napoli nu de Voluntari. Accidentarea e la fel cu cea avuta de Milik care juca meci de meci sau R. Baggio deci nu are nici o treaba faptul ca nu joaca. Si cine contesta convocarea lui va aduc aminte ca Budescu a fost adus de la Al kebab si o sa joace impotriva Serbiei. Un antrenament la Napoli face cat 7 prin dunele unde joaca burticel.

132189940937580
Cristian Anaucesei  •  10 Septembrie 2018, 17:33

mare noroc a avut chiriches ca a ajuns atunci in anglia si a semnat contractul ala..omul nu a facut UN meci mare de cand e transferat de la fcsb..e incredibil

Vezi toate comentariile (8)
Comentează