FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Colegii lui Chiricheș explică forma slabă a căpitanului: "I se pune negru în fața ochilor!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2016 15:41

Vlad Chiricheş a primit banderola de căpitan al României, dar, de la acel eveniment, se întrece în erori. La 3-4 cu Ucraina, gafele au fost imense şi cu urmări directe pe tabelă.

Stoperul lui Napoli nu doar că ar trebui să fie liderul de pe teren al "tricolorilor", dar s-ar vrea şi un factor de echilibru pe zona centrală, una afectată teribil în Italia. Coechipierii și oficialii delegației României au încercat să explice forma execrabilă traversată de Vlad.

"Lui Chiri i se pune negru în faţa ochilor, are momente de blackout. Poate să joace bine multe minute, după care își pierde total luciditatea. Joacă bine pe anticipaţie, doar că aici e o sabie cu două tăişuri, poate să-l prindă sau nu pe adversar. Are momente când se deconectează", au mărturisit "tricolorii".

Află din Gazeta Sporturilor de azi  cine e omul din echipa națională a României de care depinde Vlad Chiricheș. Ziarul poate fi răsfoit și online - AICI.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
icstream
icstream  •  31 Mai 2016, 22:35

Cum *** i se pune un negru in fata ochilor????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiza.epo
valiza.epo  •  31 Mai 2016, 18:38

Intr-adevar, la cap e problema lui Cap-de-Cal! Cel mai caraghios cetatean nimerit pe un teren de fotbal.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  31 Mai 2016, 18:29

Daca chiripiches asta e ”etalon” al nationalei, atunci stati mai bine acasa. :))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează