FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Gică Hagi, discurs dur: „Suntem chiar în groapă! Cine ne-a tras în jos? De ce am stagnat?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2021 13:32 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 14:31

Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria României și patronul Viitorului Constanța, a participat la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Gică, echipa națională e locul unde aduci un antrenor ca să învețe? Sau îl aduci pe cel mai bun să-i învețe pe alții?
- La echipa națională vorbim de principii, iar cel mai important e că acolo nu contează vârsta. Ci să fie cel mai bun!

- E Mirel Rădoi cel mai bun?
- Mă puneți pe mine să zic?

- Păi, da, părerea ta!
- Eee!, bine, nea Ovidiu! Să evaluez eu? Și la Viitorul întreb! La Viitorul să vorbească cei care conduc, nu eu! Eu sunt cu partea tehnică. Chiar și la club la mine eu propun, dar președintele să-și asume.

- Crezi în viitorul echipei naționale?
- Eu cred în șansa României că poate se construiască o echipă puternică și să aibă succese mari. În cât timp? Nu știu, ne trebuie un proiect puternic.

- Auzim în fiecare zi... 
- Scuzați-mă! E un segment social important care are obiectiv final să creeze campioni, oameni, idoli. Așa cum a fost în trecut. Nu facem aceste lucruri și apoi cădem în groapă! Poate suntem chiar în groapă, nu vreau să fiu dur! Noi trebuie să facem sportul o prioritate, pentru a investi, pentru a crea proiecte și a deveni competitivi.

- Toată lumea vrea asta, dar nu prea se întâmplă nimic.
- M-am uitat la handbal. Am jucat bine, fantastic, dar ne-a bătut Norvegia. Păi, vedeți? Și noi o avem pe cea mai bună jucătoare din lume! De ce alții au creat proiecte, s-au dezvoltat și noi am stagnat. Și ne-am dus în jos! Cine ne-a tras în jos? Aici e problema.

CITEȘTE ȘI:

FOTO. Cum au petrecut Revelionul starurile de la FCSB » Coman, poze incendiare cu iubita

VIDEO. Ion Ion Țiriac și Ilie Năstase, donații de Revelion! Totul s-a filmat + suma obținută

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
markksson
markksson  •  03 Ianuarie 2021, 04:16

De ce suntem in groapa? Uitati-va la directorul tehnic de la Federatie (Stoichita) - si vedeti ce realizari a avut (gasiti pe Wikipedia). Te iau sudorile cand ii vezi CV-ul. Dupa capul lui, Radoi e un antrenor bun. In realitate, poate e un motivator bun, dar in rest e tufa de Venetia - are doar meritul de fi ... cules roadele muncii lui Isaila la U21. Se ascunde in spatele ideii FALSE ca sacrifica rezultatele in favoarea spectacolului. Uitati-va la rezumatul meciului decisiv cu Islanda si spuneti-mi si mie daca am jucat frumos si cate suturi pe poarta am tras ... In fine, DACA ar reusi sa faca spectacol, Mirel ar putea sa se intrebe daca antrenori gen Steven Gerrard sunt prosti pentru ca prefera rezultatele (https://youtu.be/dA_Vaw_VzE8?t=211). E jale, prieteni.

remarque
remarque  •  02 Ianuarie 2021, 14:17
Postat de polistul68 pe 01 Ianuarie 2021, 18:47

Ok, de acord, cu Hagi..noi am votat politicienii care isi bat joc de tara..clar nu s-a facut mare lucru in sport..dar eu il intreb pe dl hagi...el ce a facut ? ok..si-a facut propriul club, propria baza..bv lui..a tot vandut jucatori, care afara nu au confirmat...el a bagat banii lui in Academie, el a incasat banii din vanzari...de ce clubul lui nu a progresat ? de ce nu e la un nivel superior, acum, dupa 11-12 ani de cand are academia ? Acum 3-4 ani vindea pe bani frumosi, ma refer la valoarea fotbalistica din tara...a castigat chiar si campionatul si in prelimnarii a fost scos de o echipa mica, din Cipru parca...el ce proiect are la Viitorul ? de ce nu a progresat ? De ce nu mai are acum, un jucator mai rasarit ?Repet, in Romania , sportul e pe ultimele locuri, ca interes politic..dar el, care ne da sfaturi..el ce realizari are cu proiectul lui ? Ce spune el, poate sa spuna oricine, ca e evident..sa vina el si sa ne prezinte un proiect pe 5 ani...pe 7 ani..sa vina el cu solutia ...sa subliniem nereguli, e usor..sa facem ceva real, constructiv, e mult mai greu...

unul dintre cei care a pus umarul a fost chiar Gica. Nu neaparat cu rea intentie. Ci cu ...nepricepere, neantelegere si cu lacomie. Asa a ajuns prima liga populata de echipe satesti, asa a ajuns selectia la nationala sa se faca doar pe relatii si interese, asa s-a ajuns la arbitraje jenante si la omenii, asa s-a ajuns la puscarie pentru evaziune fiscala, asa s-a ajuns ca orice posibil sponsor sa caute alt domeniu cu care sa-si asocieze numele. Draga Gica, tu vrei sa se intalneasca prostul cu desteptul, prostul sa fie bogat, iar desteptul sa fii tu. Te asigur ca o astfel de intalnire nu este posibila. Practic tu si ceilalti care conduceti fotbalul romanesc cu impreuna cu largul concurs al presei ati dus fotbalul de la noi acolo unde este. Caderea se va opri doar cand totul va fi daramat.

mateiserban
mateiserban  •  01 Ianuarie 2021, 19:38
Postat de danny_l pe 01 Ianuarie 2021, 18:46

Cum cine, Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, ăștia s-au hrănit ani buni din succesele fotbalului românesc dar nu au făcut nimic , știind că la un moment dat va veni acest recul care dacă nu vom fi pregătiți ,ne va trage in jos,sa profitat de succesele vremelnice nefăcând nimic ptr viitor, acum cred că este cam târziu și,colac peste pupăză ne-am pricopsit cu un alt neavenit in fruntea FRF,și ăsta la fel,nu face nimic.

Asa este. Orice Presedinte inteligent lua deja legatura cu ceilalti 48 de Presedinyj de Federatie in afara tarilor Top 5 care au cate 3-4 evhipe in Champuons League si infiinta o noua competitie a campionilor, prin care tarile astea sa aiba meciuri si incasari pe care vele Top 5 sa nu le aiba. Se gasesc date de programare. Sunt sigur ca toata lumea ar vrea sa joace intr-o adevarata Cupa a Campionilor chiar incepand din februarie-martie, ca oricum mai toate din Est sunt deja eliminate din Europa atunci. Numai cu rusii, turcii, polonezii si ucrainenii ar fi piata de vanzare televizare de 300 de milioane.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează