FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

EXCLUSIV Cosmin Contra are două oferte concrete! » Selecționerul are deja variante de rezervă dacă ratează calificarea cu România la Euro 2020

Articol de - Publicat marti, 15 octombrie 2019 09:00

Cosmin Contra ar avea pe masă două propuneri concrete din Arabia Saudită și Emirate, n-a respins deocamdată niciuna dintre variante, preferând să joace pe două fronturi: echipa națională și soluția B dacă ratează campania pentru Euro 2020.

Se apropie finalul campaniei de calificare, selecționerul stă în echilibru fragil pe banca naționalei, dar asta nu-l oprește să-și prepare deja și un plan B în cazul în care ratează preliminariile cu România. Iar alternativa se numește un potențial contract substanțial în zona Golfului, unde ar fi dat deja liber câtorva agenți să tatoneze piața în vederea unei mutări dacă lucrurile vor funcționa nefericit pentru el în fruntea reprezentativei.

Îi ține în stand-by pe cei din Golf

Există în acest moment cel puțin două cluburi interesate să negocieze cu Contra, e vorba de oferte active din Arabia Saudită și Emirate”, au punctat, ieri, surse GSP. Detaliile indică faptul că selecționerul n-a dat niciun răspuns ferm, ar fi lăsat deocamdată porțile deschise la discuții, așteptând rezultatul cu Norvegia din această seară.

Nu e exclus chiar să demareze tratative în toată regula dacă România pierde cu Odegaard și compania, fiindcă eșecul ar închide preliminariile clasice pentru „tricolori”, lăsând la orizont numai visul de a ajunge la Euro 2020 prin play-off-ul din Liga Națiunilor.

Neagă contactele, n-a anunțat nimic nici în FRF

Întrebat ieri la conferința de presă despre subiectul contactelor discrete din zona arabă, Contra a răspuns cu un laconic „nu e adevărat!”. O poziție menită să-i securizeze deocamdată postura la FRF, unde „n-a anunțat pe nimeni că ar avea de gând să plece în scurt timp”, după cum au precizat oficiali federali pentru GSP.

Propunerea de salariu: 1,3 milioane euro!

Din Arabia, ofertele financiare sunt semnificative. Nu la nivelul celor 2 milioane de euro pe an pe care Contra le-a avut în China la Guanghzou, dar nici sume de refuzat. Mai precis, ar fi în discuție circa 1,3 milioane de euro pe sezon, ceea ar însemna oricum de peste trei ori mai mult decât încasează în prezent de la FRF, unde are 400.000 de euro net anual.

CLASAMENT

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Citește și:

Rădoi, declarația serii înainte de meciul cu Norvegia: „Sper să nu se supere Cosmin pe mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
vishnu
vishnu  •  15 Octombrie 2019, 17:47

Mai era unul cu oferte de la Barcelona, Sevilla, Bayern, Arsenal si pana la urma a ajuns intr-un sat din Belgia.

gabisp
gabisp  •  15 Octombrie 2019, 17:38

Nu sunt un mare admirator al selectionerului Contra insa ar fi fost de dorit ca presa sa isi pastreze "gloantele" pana dupa finalul meciului cu Norvegia...!!!

chupacapra
chupacapra  •  15 Octombrie 2019, 12:25

Din pacate aici au dreptate angajatii pescariei pt asta e presa sportiva Sa spuna lucrurilor pe nume iar Contra e un antrenor slab o Sa-I gaseasca vaca comunala cu extensii in cap un loc la arabi pe acolo ca de aia ia facut jocurile si o sa isi vada de drum bine mersi ceea ce e mai grav e ca idiotii parveniti de la federatie care au facut doua numiri gresite la rand de antrenori vai de mama lor o Sa mearga si ei mai departe nimeni nu o sa I traga la raspundere

Vezi toate comentariile (16)
Comentează