FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA, VINERI, 21:45, TVR 1, GSP.RO

EXCLUSIV Daum se inspiră din Steaua '86 » Personajul inedit adus de selecționer în cantonament înainte de meciul cu Polonia

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2016 11:20

Christoph Daum pregătește duelul cu Polonia, din 11 noiembrie, și folosește metode inedite.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie că Daum a cerut aducerea la lot a unui maestru de arte marțiale, pentru a lucra cu "tricolorii" pe partea de atitudine și concentrare.

Pentru jocul de vineri Christoph Daum pregătește câteva ședințe speciale pentru Chiricheș și compania: antrenamente cu un maestru de karate!

Ținta ar fi aceea ca fotbaliștii să lucreze cu un specialist în arte marțiale pe partea de motivare și concentrare, două dintre detaliile de factură psihologică pe care neamțul intenționează să-și construiască pregătirea disputei cu trupa amicului Nawalka.

Procedeul a devenit notoriu însă în România încă din anii ’80, când marea echipă a Stelei care a cucerit CCE îl avea în staff și pe Sensei Florentin Marinescu, posesor al centurii negre 9 DAN, actual președinte al federației de arte marțiale și vicepreședinte la judo.

Toate detaliile despre inițiativa lui Daum și reacția lui Florentin Marinescu pot fi citite în ediția de azi a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
visinu
visinu  •  07 Noiembrie 2016, 17:06

Si eu care ma asteptam ca l-a adus pe Valentin Ceausescu in cantonament sa le tina un discurs motivational. Eventual sa le promita si o dacie daca castiga.

polistul68
polistul68  •  07 Noiembrie 2016, 15:39
Postat de qwerty007 pe 07 Noiembrie 2016, 13:57

Nita e cu o clasa peste Tatarusanu si cel mai important nu face gafe,Tamas alaturi de Marin de la Viitorul cei mai siguri fundasi,adica cei mai buni ,de Rusescu nu stiu prea multe iar de Amorim...ce e ala ungur !!??

Tamas si marin de la Viitorul ? De unde sti ca sunt cei mai siguri fundasi / Ca au facut marcaj bun la atacantii Botosaniului si ai Timisoarei ? Golul elvetienilor de la Bucuresti, s-a dat de linga tamas...va lasati pacaliti de baletul care il fac unii....Nita da, poate concura cu tatarusanu, dar si aici e relativ. Poti face o comparatie itnre doi jucatori in momentul in care i pui sa joace in conditii asemanatoare....ori, inclusiv campionatul din Bulgaria e peste cel romanesc. De aceea e foarte greus a spui ca Tamas e mai sigur ca Moti sau Grigore. Mai conteaza si virsta lui Tamas, si "pedigree'ul"...

bigdeal
bigdeal  •  07 Noiembrie 2016, 15:34
Postat de Stancu Florin pe 07 Noiembrie 2016, 14:06

Si reghe s-a inspirat inaintea meciului cu turci il aduce pe Pitzi Talent.

"Turcii" domnu' Florin V@lorosso

Vezi toate comentariile (19)
Comentează