FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

EXCLUSIV De ce nu a mai fost convocat Niţă la naţională! Filmul complet al evenimentelor » Încercarea surprinzătoare a Federației + refuzul categoric

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 29 august 2016 15:59

Chritoph Daum a decis să-l cheme la națională pe Cristi Bălgrădean din cauza accidentării suferite de Tătărușanu în meciul de ieri al Fiorentinei.

Convocarea portarului Chiajnei a fost o surpriză întrucât era de așteaptat ca Florin Niță să fie convocat în locul lui Tătărușanu. 

Conform surselor GSP, Steaua nu a fost de acord să-l lase pe Niță la națională înaintea meciului cu Poli Iași, restanță din prima etapă a Ligii 1. Steliștii au acceptat iniţial, dar au pus condiţia ca Valentin Cojocaru să nu mai meargă la naţionala U21 şi să vină de urgenţă la echipă pentru meciul cu moldovenii.

Cum acest lucru nu s-a putut, dinamovistul Brănescu fiind suspendat pentru primul meci al naţionalei mici.

Într-o ultimă încercare de a permite aducerea lui Niță la echipa națională, oficialii FRF au luat legătura cu ieşenii pentru o amânare a partidei, dar cei de la Poli Iași nici nu au vrut să aude de aşa ceva.

Echipa probabilă a Stelei, contra lui Poli Iași: Niță - Aganovici, Tamaș, Mitrea, Momcilovici - Muniru, Bourceanu - Hamroun, Boldrin, De Amorim - Onțel (Vâlceanu)

Partida dintre Steaua și Poli Iași va avea loc miercuri, la ora 21:00 și va fi în direct pe Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (66)
cainerrosu
cainerrosu  •  29 August 2016, 22:57

corect !

craz1est
craz1est  •  29 August 2016, 20:12
Postat de tonyys pe 29 August 2016, 18:51

Pt. Dinamo s-a acceptat amanarea meciului cu astra desi ei au doar 2 jucatori convocati.

Dinamo are vreo 8 jucatori convocati la 3 loturi diferite ale nationalei. Intreaba inainte sa vorbesti... Patrick Petre, Corbu, Rotariu,Nedelcearu, Branescu...,astia numai la juniori under 21 si mai jos.

kwd2015
kwd2015  •  29 August 2016, 19:58
Postat de eugen76_pan pe 29 August 2016, 18:20

se pare ca neamtul nu are viata lunga aici daca a reusit atat de repede sa intre sub influenta mafiei becaliene..cei mai buni jucatori ai ca Craiovei lipsesc.echipa care in realitate e pe primul loc tinand cont ca FCSBeaua a jucat cu stelutele proprii Chiajna,Vloluntari si Viitorul.

Bine ma echipa psd e aia number one? Ahahahahaahahhahahaahhahaha ahahahahahahaa. Iogene... esti pe pastile tari. ***! Lua ti as sarbii n ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează