FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA 0-3

EXCLUSIV Dialog HALUCINANT cu șeful stewarzilor de la România - Polonia: "Și ce, au fost chiar așa multe petarde? Poate presa le-a adus! Lewandowski s-a aruncat ca să oprească meciul!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 13 noiembrie 2016 09:32

Meciul România - Polonia 0-3 a fost unul extrem de tensionat, după ce fanii ambelor echipe au pătruns cu torțe și petarde pe stadion pe care le-au aruncat pe teren și în tribune.

Ediția de azi a Gazetei a luat legătura cu Ionel Maxim, șeful dispozitivului de stewarzi, de la firma Cosepa Security, de la meciul România - Polonia și a rezultat următorul dialog halucinant, în care acesta acuză.

- Bună seara, de la Gazeta Sporturilor suntem. Câți oameni ați avut în dispozitiv la meciul cu Polonia?
- 1.070 de stewarzi. Dar de ce?

- Au fost aruncate zeci de torțe și de petarde. Cum au intrat oamenii în stadion cu ele, ați făcut bine controlul?
- Poate le-au băgat în stadion cei de la presă!

- Imposibil.
- Sunteți sigur? Eu știu un singur lucru, că noi ne-am făcut bine treaba.

- S-au aruncat zeci de petarde și de fumigene în teren.
- Cred că petardele erau acolo, în stadion, dinainte. Știți cum se face. Și ce, au fost chiar așa multe petarde? Le-ați numărat?

- Lewandowski a fost pus la pământ de o petardă.
- Lewandowski s-a aruncat la pământ că așa se face la fotbal. Voia să oprească ăla meciul.

Materialul integral despre firma de securitate, care este în insolvență, și interviul integral cu șeful dispozitivului de stewarzi, plus reacții din partea oamenilor din FRF poți citi în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală.

IATĂ ȘI ALTE SUBIECTE INTERESANTE:

// Steaua, amintirea numărul 1 a Regelui! Care sunt cele mai importante meciuri care i-au marcat cariera
// Câini de legendă! Cum arată organigrama clubului din Ștefan cel Mare
// Cine este Alin Hălmăgean, românul din UFC care face una dintre cele mai importante meserii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  13 Noiembrie 2016, 16:17

Pentru a mia oară, p.ro.stimea jesepeului habar n-are pe ce lume se află! "Dialog halucinant"??? Să vedem ce spune DEX-ul, ne.gh.iobilor: "HALUCINÁNT, -Ă adj. Care provoacă halucinații; uluitor, impresionant." Numai în capetele voastre seci sunt, cu duiumul, halucinații; şi numai pentru nişte *** ca voi dialogul unui agent de pază care a luat-o pe coajă de la nişte de.rb.edei ca voi poate fi uluitor sau impresionant. Sunteți *** ale întregii prese române. Voi ați distorsionat pînă la eroare şi minciună ideea de informație în sport; voi ați ridicat dezinformarea crasă la nivel de principiu şi partizanatul *** la rang de virtute. Şi tot voi ați contribuit, din plin, la decăderea fotbalului nostru, în special, şi a sportului românesc, în general. La canal cu voi, ca orice dejecții, neruşinaților!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  13 Noiembrie 2016, 15:07

"Au fost aruncate zeci de torțe și de petarde" - cred ca "reporterul" a vazut vreun film cu asediul Constantinopolelui..

capca1
capca1  •  13 Noiembrie 2016, 14:33

Chiar așa, de ce nu este posibil ca cei din presă să fi introdus materiale pirotehnice pe teren ?! Câtă vreme blogul numit "GSP" vinde doar scandal ieftin cred că ipoteza de mai sus este viabilă !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close